Skocz do zawartości

Historia edycji

MichałAsia

MichałAsia

Czyli kupił używany, z wypowiedzi tak wnioskuje gdy opisywał hydraulike. Tak na szybko licząc ta 170 z lampą 5600 do tego odpieniacz tak za 1400, dwa cyrkulatory po 300zł, sól wkłady i takie tam, no 10k jak nic. Trzeba albo zbierać albo kupić nano. Nie dociera do mnie myśl że mam to zamawiać, kiedy ja to zrobię nie ma szans. Sprzedam żonę, aaa nie już ją sprzedałem. Z tym projektowaniem macie 100% racji, wyjdzie dużo taniej, ale  diabeł tkwi w szczegółach, miałem dwa zbiorniki robione klejone, w drugim dorabiałem nowy sump a stary nawet gdzieś leży sobie w domu , i zawsze coś się nie do końca mi podobało, grzebień się odkleił, szafka jakaś dziwna. Tu nawet grzebień jest ładny hehe. 

Mam dużo hydrauliki złączek kształtek, dolewkę fajną z levelautomatic. 

A może sprzedać ten mały zbiornik mmm z szafką to jest myśl parę złoty będzie, zobaczę co tam jest i porobię fotki. O widzicie i już się zaczyna gonitwa za króliczkiem, teraz do puki nie kupie to się masakra nie skończy.

MichałAsia

MichałAsia

Czyli kupił używany, z wypowiedzi tak wnioskuje gdy opisywał hydraulike. Tak na szybko licząc ta 170 z lampą 5600 do tego odpieniacz tak za 1400, dwa cyrkulatory po 300zł, sól wkłady i takie tam, no 10k jak nic. Trzeba albo zbierać albo kupić nano. Nie dociera do mnie myśl że mam to zamawiać, kiedy ja to zrobię nie ma szans. Sprzedam żonę, aaa nie już ją sprzedałem. Z tym projektowaniem macie 100% racji, wyjdzie dużo taniej, ale w diabeł tkwi w szczegółach, miałem dwa zbiorniki robione klejone, w drugim dorabiałem nowy sump a stary nawet gdzieś leży sobie w domu , i zawsze coś się nie do końca mi podobało, grzebień się odkleił, szafka jakaś dziwna. Tu nawet grzebień jest ładny hehe. 

Mam dużo hydrauliki złączek kształtek, dolewkę fajną z levelautomatic. 

A może sprzedać ten mały zbiornik mmm z szafką to jest myśl parę złoty będzie, zobaczę co tam jest i porobię fotki. O widzicie i już się zaczyna gonitwa za króliczkiem, teraz do puki nie kupie to się masakra nie skończy.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.