Skocz do zawartości

Historia edycji

Nik@

Nik@

8 minut temu, =Fresz= napisał:

W Lidlu co jakiś czas są świeże w wodzie tylko nie wiem na ile są żywe ;)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

U mnie w Lidlu nigdy żywych nie widziałam.  "Wkurzyłam się", dałam jej dziś tylko kawałek małży. Jak wyrzuci, to jutro znów dostanie albo małża, albo mrozoną krewetkę. Jesli nie ruszy, to dopiero wtedy ślimaki dostanie.

Najważniejsze, to ją przenieść do nowego zbiornika, bo pod szafka mam mniejsze możliwości obserwować ją i zrozumieć jej wymagania.

Tym razem dałam jej mniejszy kawałek, może wcześniej dawałam jej zbyt duże.

Nik@

Nik@

7 minut temu, =Fresz= napisał:

U mnie w Lidlu nigdy żywych nie widziałam.  "Wkurzyłam się", dałam jej dziś tylko kawałek małży. Jak wyrzuci to jutro znów albo małża albo martwa krewetkę, jak nie ruszy, to dopiero ślimaki dostanie.

Najważniejsze to ja przenieść do nowego zbiornika, bo pod szafka mam mniejsze możliwości obserwować ja i zrozumieć jej wymagania.

Tym razem dałam jej mniejszy kawałek, może wcześniej dawałam jej zbyt duże.

Nik@

Nik@

3 minuty temu, =Fresz= napisał:

U mnie w Lidlu nigdy żywych nie widziałam.  "Wkurzyłam się", dałam jej dziś tylko kawałek małży. Jak wyrzuci to jutro znów albo małża albo martwa krewetkę, jak nie ruszy, to dopiero ślimaki dostanie.

Najważniejsze to ja przenieść do nowego zbiornika, bo pod szafka mam mniejsze możliwości obserwować ja i zrozumieć jej wymagania.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.