Witam wszystkich serdecznie, mam problem pojawiły mi się najprawdopodobniej zielony glon na piachu, skale i co najgorsze obrasta również korale. Byłem przekonany że to glony, więc potraktowałem je szczoteczką na skale, zagrabilem piasek a korale delikatnie potraktowałem pędzelkiem (i tak się boję o moje goniopory). Potrzebuję pomocy, czytałem że może to być zielone cyjano. Co z tym zrobić? Czekać? Pomocy! Co to jest i jak to skutecznie zwalczyć żeby nie uszkodzić życia w akwarium. ( parametry bez zmian, akwa prawie 7 miesięcy)
Historia edycji
Witam wszystkich serdecznie, mam problem pojawiły mi się najprawdopodobniej zielony glon na piachu, skale i co najgorsze obrasta również korale. Byłem przekonany że to glony, więc potraktowałem je szczoteczką na skale, zagrabilem piasek a korale delikatnie potraktowałem pędzelkiem (i tak się boję o moje goniopory). Potrzebuję pomocy, czytałem że może to być zielone cyjano. Co z tym zrobić? Czekać? Pomocy! Co to jest i jak to skutecznie zwalczyć żeby nie uszkodzić życia w akwarium. ( parametry bez zmian)
Witam wszystkich serdecznie, mam problem pojawiły mi się najprawdopodobniej zielony glon na piachu, skale i co najgorsze obrasta również korale. Byłem przekonany że to glony, więc potraktowałem je szczoteczką na skale, zagrabilem piasek a korale delikatnie potraktowałem pędzelkiem (i tak się boję o moje goniopory). Potrzebuję pomocy, czytałem że może to być zielone cyjano. Co z tym zrobić? Czekać? Pomocy! Co to jest i jak to skutecznie zwalczyć żeby nie uszkodzić życia w akwarium.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.