Skocz do zawartości

Historia edycji

Nik@

Nik@

Samiec nadal nosi młode, mam przeczucie, że dziś czy jutro je wypuści. Zastanawiam się, czy nie założyć jakiejś siatki na sito spływu, bo młode które dostaną się do komina zostaną wessane do sumpa, a tam śmierć w odpieniaczu :( skąd wziąć odpowiednią siatke, aby nie ograniczyła spływu, a jednocześnie uchroniła maluchy?  Jakiej wielkości te młode są? Pół cm?

Ooo, albo wyłączę po prostu odpieniacz na noc, ale tu znów może być problem, gdy przedostaną się do komory pompy. Te, co nie przeplyna przez przegrodę będą miały szansę w refugium się ukryć.

Nik@

Nik@

Samiec nadal nosi młode, mam przeczucie, że dziś czy jutro je wypuści. Zastanawiam się, czy nie założyć jakiejś siatki na sito spływu, bo młode które dostaną się do komina zostaną wessane do sumpa, a tam śmierć w odpieniaczu :( skąd wziąć odpowiednią siatke, aby nie ograniczyła spływu, a jednocześnie uchroniła maluchy?  Jakiej wielkości te młode są? Pół cm?

Ooo, albo wyłączę po prostu odpieniacz na noc, ale tu znów może być problem, gdy przedostaną się do komory pompy. Te, co nie przelyna przez przegrodę będą miały szansę w refugium się ukryć.

Nik@

Nik@

Samiec nadal nosi młode, mam przeczucie, że dziś czy jutro je wypuści. Zastanawiam się, czy nie założyć jakiejś siatki na sito spływu, bo młode które dostaną się do komina zostaną wessane do sumpa, a tam śmierć w ofpieniaczu :( skąd wziąć odpowiednią siatke, aby nie ograniczyła spływu, a jednocześnie uchroniła maluchy?  Jakiej wielkości te młode są? Pół cm?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.