Skocz do zawartości

Historia edycji

sith114

sith114

3 minuty temu, dany napisał:

Koledzy, chce wrócić do akwarystki, mam zbiornik który leżał 9 lat w piwniczce koło domu, temperatura wahała się tam od (-10st do 15st).

Wcześniej był używany 6 lat.

Czy po tylu latach nada się do użycia?

Czy w związku z temperaturą mogą wystąpić jakieś rozszczelnienia, pomimo tego, że teraz stoi zalany i nie przecieka?

Tak szczerze zbiornik ma 15 lat. Silikon już pewnie jest sparciały albo cholera wie co z nim jest. Albo rozkleić i skleić na nowo. Albo w ogóle zamówić nowe ;)
Bo jak pierdzielnie to raz i zostaniesz z wodą po kostki ;)

sith114

sith114

2 minuty temu, dany napisał:

Koledzy, chce wrócić do akwarystki, mam zbiornik który leżał 9 lat w piwniczce koło domu, temperatura wahała się tam od (-10st do 15st).

Czy w związku z temperaturą mogą wystąpić jakieś rozszczelnienia, pomimo tego, że teraz stoi zalany i nie przecieka?

Tak szczerze zbiornik ma 15 lat. Silikon już pewnie jest sparciały albo cholera wie co z nim jest. Albo rozkleić i skleić na nowo. Albo w ogóle zamówić nowe ;)
Bo jak pierdolnie to raz i zostaniesz z wodą po kostki ;)

sith114

sith114

1 minutę temu, dany napisał:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.