Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

12 minut temu, silvia napisał:

"po raz kolejny odsyłam do producentów i ich laboratoriów

z tutejszego forum dowiedziałem się np. że :

ja badań nie prowadzę

ok czyli swoja wiedze zaczerpnąłeś z jednego wpisu Romka i powielasz traktując to jako prawdę objawioną. Tak samo cytowanie wikipedii na temat hydroksylowania. Szkoda, że nie napisałeś swoimi słowami jakoś bardziej oględnie jakie procesy zachodzą podczas tego hydroksylowania i co się dzieje dokładnie podczas wysychania żywicy.  Wtedy może bym uwierzył. Odsyłanie do producenta jest dla mnie wymigiwaniem się od odpowiedzi.

Producent w swoim datasheet nie wspomina ani słowem na temat problemów z wyschnięciem żywicy. No i jeśli nie masz danych bo nie prowadzisz badań ani nie jesteś w stanie nawet wskazać linka do takich badań poza subiektywnym zdaniem forumowiczów to słabo Twoje tezy wyglądają. Dla mnie to jakaś urban legend z tą wyschniętą żywicą bo kilka razy zdarzyło mi się zasypać taką suchą i nie miałem problemu by uzyskać grube setki litrów RODI. Myślałem, że teraz się dowiem czegoś więcej :/

VDR

VDR

12 minut temu, silvia napisał:

ja badań nie prowadzę

ok czyli swoja wiedze zaczerpnąłeś z jednego wpisu Romka i powielasz traktując to jako prawdę objawioną. Tak samo cytowanie wikipedii na temat hydroksylowania. Szkoda, że nie napisałeś swoimi słowami jakoś bardziej oględnie jakie procesy zachodzą podczas tego hydroksylowania i co się dzieje dokładnie podczas wysychania żywicy.  Wtedy może bym uwierzył. Odsyłanie do producenta jest dla mnie wymigiwaniem się od odpowiedzi.

Producent w swoim datasheet nie wspomina ani słowem na temat problemów z wyschnięciem żywicy. No i jeśli nie masz danych bo nie prowadzisz badań ani nie jesteś w stanie nawet wskazać linka do takich badań poza subiektywnym zdaniem forumowiczów to słabo Twoje tezy wyglądają. Dla mnie to jakaś urban legend z tą wyschniętą żywicą bo kilka razy zdarzyło mi się zasypać taką suchą i nie miałem problemu by uzyskać grube setki litrów RODI.

VDR

VDR

11 minut temu, silvia napisał:

ja badań nie prowadzę

Producent w swoim datasheet nie wspomina ani słowem na temat problemów z wyschnięciem żywicy. No i jeśli nie masz danych bo nie prowadzisz badań ani nie jesteś nawet wskazać linka do takich badań poza subiektywnym zdaniem forumowiczów to słabo Twoje tezy wyglądają. Dla mnie to jakaś urban legend z tą wyschniętą żywicą bo kilka razy zdarzyło mi się zasypać taką suchą i nie miałem problemu by uzyskać grube setki litrów RODI.

VDR

VDR

1 minutę temu, silvia napisał:

ja badań nie prowadzę

ok czyli swoja wiedze zaczerpnąłeś z jednego wpisu Romka i powielasz traktując to jako prawdę objawioną. Tak samo cytowanie wikipedii na temat hydroksylowania. Szkoda, że nie napisałeś swoimi słowami jakoś bardziej oględnie jakie procesy zachodzą podczas tego hydroksylowania i co się dzieje dokładnie podczas wysychania żywicy.  Wtedy może bym uwierzył.

Producent w swoim datasheet nie wspomina ani słowem na temat problemów z wyschnięciem żywicy. No i jeśli nie masz danych bo nie prowadzisz badań ani nie jesteś nawet wskazać linka do takich badań poza subiektywnym zdaniem forumowiczów to słabo Twoje tezy wyglądają. Dla mnie to jakaś urban legend z tą wyschniętą żywicą bo kilka razy zdarzyło mi się zasypać taką suchą i nie miałem problemu by uzyskać grube setki litrów RODI.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.