ja w tej w 420 litrach używam dwóch pomp od jebao sow 4 i ow 40 obie skręcone na ok 50% kręcą się ponad rok beż żadnych problemów. i do tego XStream chyba 3000 albo 3500 l/h nie sterowalny. Acry w górnych partiach zbiornika nie narzekają polipują i rosną a Lpsy niżej też fajnie falują. Do tego mam obiegówkę z jebao 12000 l/h która jest skręcona gdzieś na 30-40%. Wiem, że tak nie powinno się robić ale chyba robi mi za główną cyrkulację
Historia edycji
ja w tej w 420 litrach używam dwóch pomp od jebao sow 4 i ow 40 obie skręcone na ok 50% kręcą się ponad rok beż żadnych problemów. i do tego hydor chyba 3000 albo 3500 l/h nie sterowalny. Acry w górnych partiach zbiornika nie narzekają polipują i rosną a Lpsy niżej też fajnie falują. Do tego mam obiegówkę z jebao 12000 l/h która jest skręcona gdzieś na 30-40%. Wiem, że tak nie powinno się robić ale chyba robi mi za główną cyrkulację
ja w tej w 420 litrach używam dwóch pomp od jebao sow 4 i ow 40 obie skręcone na ok 50% kręcą się ponad rok beż żadnych problemów. i do tego hydor chyba 3000 albo 3500 l/h nie sterowalny. Acry w górnych partiach zbiornika nie narzekają polipują i rosną a Lpsy niżej też fajnie falują
ja w tej w 420 litrach używam dwóch pomp od jebao sow 4 i ow 40 obie skręcone na ok 50% kręcą się ponad rok beż żadnych problemów. i do tego hydor chyba 3000 albo 3500 l/h nie sterowalny.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.