Skocz do zawartości

Historia edycji

Artur Tokajuk

Artur Tokajuk

Po co Ci ten kubeł? Jaki chcesz uzyskać efekt wrzucając 2 garstki ceramiki do kubła? Lepiej sobie załatw skałę morską bardzo dobrej jakości o wysokiej porowatości. Olej kubły i skup się na tym co Ci napisałem. Do tego polecam pomyśleć o dobrej wymianie gazowej. Prowadziłem bardzo długo Akwarium Morskie bez odpieniacza i nie do końca polecam. Obecnie mam odpieniacz i uzyskuję lepsze efekty. Odpieniacz u mnie w 80% chodzi ze zdjętym kubkiem w celu dobrego natlenienia. Bez odpieniacza będziesz też miał tłuste placki na lustrze wody :) Uwierz mi bo przerabiałem ten temat latami. Kubeł kosztuję troszkę pieniążków za które możesz kupić minimalistyczny odpieniacz na kostkę :) Możesz również wykonać odpieniacz strzykawkowy do Kaskady By Tomko.

Artur Tokajuk

Artur Tokajuk

Po co Ci ten kubeł? Jaki chcesz uzyskać efekt wrzucając 2 garstki ceramiki do kubła? Lepiej sobie załatw skałę morską bardzo dobrej jakości o wysokiej porowatości. Olej kubły  i skup się na tym co Ci napisałem. Do tego polecam pomyśleć na dobrej wymianie gazowej. Prowadziłem bardzo długo Akwarium Morskie bez odpieniacza i nie do końca polecam. Obecnie mam odpieniacz i uzyskuję lepsze efekty. Odpieniacz u mnie w 80% chodzi ze zdjętym kubkiem w celu dobrego natlenienia. Bez odpieniacza będziesz też miał tłuste placki na lustrze wody :) Uwierz mi bo przerabiałem ten temat latami. Kubeł kosztuję troszkę pieniążków za które możesz kupić minimalistyczny odpieniacz na kostkę :) Możesz również wykonać odpieniacz strzykawkowy do Kaskady By Tomko.

Artur Tokajuk

Artur Tokajuk

Po co Ci ten kubeł? Jaki chcesz uzyskać efekt wrzucając 2 garstki ceramiki do kubła? Lepiej sobie załatw skałę morską bardzo dobrej jakości o wysokiej porowatości. Olej kubły i kaskady a skup się na tym co Ci napisałem. Do tego polecam pomyśleć na dobrej wymianie gazowej. Prowadziłem bardzo długo Akwarium Morskie bez odpieniacza i nie do końca polecam. Obecnie mam odpieniacz i uzyskuję lepsze efekty. Odpieniacz u mnie w 80% chodzi ze zdjętym kubkiem w celu dobrego natlenienia. Bez odpieniacza będziesz też miał tłuste placki na lustrze wody :) Uwierz mi bo przerabiałem ten temat latami. Kubeł kosztuję troszkę pieniążków za które możesz kupić minimalistyczny odpieniacz na kostkę :) Możesz również wykonać odpieniacz strzykawkowy do Kaskady By Tomko.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.