Po co Ci ten kubeł? Jaki chcesz uzyskać efekt wrzucając 2 garstki ceramiki do kubła? Lepiej sobie załatw skałę morską bardzo dobrej jakości o wysokiej porowatości. Olej kubły i skup się na tym co Ci napisałem. Do tego polecam pomyśleć o dobrej wymianie gazowej. Prowadziłem bardzo długo Akwarium Morskie bez odpieniacza i nie do końca polecam. Obecnie mam odpieniacz i uzyskuję lepsze efekty. Odpieniacz u mnie w 80% chodzi ze zdjętym kubkiem w celu dobrego natlenienia. Bez odpieniacza będziesz też miał tłuste placki na lustrze wody Uwierz mi bo przerabiałem ten temat latami. Kubeł kosztuję troszkę pieniążków za które możesz kupić minimalistyczny odpieniacz na kostkę Możesz również wykonać odpieniacz strzykawkowy do Kaskady By Tomko.
Historia edycji
Po co Ci ten kubeł? Jaki chcesz uzyskać efekt wrzucając 2 garstki ceramiki do kubła? Lepiej sobie załatw skałę morską bardzo dobrej jakości o wysokiej porowatości. Olej kubły i skup się na tym co Ci napisałem. Do tego polecam pomyśleć na dobrej wymianie gazowej. Prowadziłem bardzo długo Akwarium Morskie bez odpieniacza i nie do końca polecam. Obecnie mam odpieniacz i uzyskuję lepsze efekty. Odpieniacz u mnie w 80% chodzi ze zdjętym kubkiem w celu dobrego natlenienia. Bez odpieniacza będziesz też miał tłuste placki na lustrze wody Uwierz mi bo przerabiałem ten temat latami. Kubeł kosztuję troszkę pieniążków za które możesz kupić minimalistyczny odpieniacz na kostkę Możesz również wykonać odpieniacz strzykawkowy do Kaskady By Tomko.
Po co Ci ten kubeł? Jaki chcesz uzyskać efekt wrzucając 2 garstki ceramiki do kubła? Lepiej sobie załatw skałę morską bardzo dobrej jakości o wysokiej porowatości. Olej kubły i kaskady a skup się na tym co Ci napisałem. Do tego polecam pomyśleć na dobrej wymianie gazowej. Prowadziłem bardzo długo Akwarium Morskie bez odpieniacza i nie do końca polecam. Obecnie mam odpieniacz i uzyskuję lepsze efekty. Odpieniacz u mnie w 80% chodzi ze zdjętym kubkiem w celu dobrego natlenienia. Bez odpieniacza będziesz też miał tłuste placki na lustrze wody Uwierz mi bo przerabiałem ten temat latami. Kubeł kosztuję troszkę pieniążków za które możesz kupić minimalistyczny odpieniacz na kostkę Możesz również wykonać odpieniacz strzykawkowy do Kaskady By Tomko.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.