stefcia81 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2020 Witam szukam porządnej lampy led do kostki 80x80x60 oczywiście w przyzwoitej cenie. Jestem z Wrocławia. Chcę dołożyć do niej 4x24w t5(Jeszcze nie wiem jakie świetlówki) . Planuje obsadę miękkich korali z czasem może lps i resztę. Myślałem nad kessilem , ale myślę że wszystko do 80cm długości się zmieści. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irax Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2020 Aqua-Trend Spectra-2 216W – 1000zł Pozdrawiam. Irek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stefcia81 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2020 Dzięki za informację. Ile tą lampa świeciła nad akwarium? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irax Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2020 16 godzin temu, stefcia81 napisał: Dzięki za informację. Ile tą lampa świeciła nad akwarium? tylko niebieski na 80% około jednego roku nie widać śladów przepalenia diod wszystko na 100% działa, lampa bardzo ładnie daje efekt uv korali i dodatkowo diody kolorowe dają efekty wizualne no i jeszcze błyskawice i inne efekty pogody ja byłem bardzo zadowolony a korale jeszcze bardziej Pozdrawiam. Irek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jimbim Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2020 Lampa Kessil A360WE + Kessil Kontroler + Kessil pałąk do lampy + okablowanie zakupiona w Coral House - 1700PLN) Blue Lagoon II [200L w obiegu] -> http://nano-reef.pl/...blue-lagoon-ii/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach