bmirek1 Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2020 (edytowane) Witam wszystkich morszczaków chciałbym zasięgnąć informacji czy mozna mieszac roztwór REEF MINERAL SALT z CA i podawac razem? Producent podaje w instrukcji info aby dawkowac w takich samych porcjach jak Ca z tad moje pytanie .Wymieszałbym oba płyny i podawał przez pompe . Edytowane 4 Stycznia 2020 przez bmirek1 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2020 7 minut temu, bmirek1 napisał: Witam wszystkich morszczaków chciałbym zasięgnąć informacji czy mozna mieszac roztwór REEF MINERAL SALT z CA i podawac razem? Producent podaje w instrukcji info aby dawkowac w takich samych porcjach jak Ca z tad moje pytanie .Wymieszałbym oba płyny i podawał przez pompe . metoda balinga się kłania https://reefhub.pl/metoda-ballinga/ Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elespero Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2020 Godzinę temu, bmirek1 napisał: podaje w instrukcji Chyba słabo instrukcję przeczytałeś.. Bo jest wszystko w niej zawarte. Moża łączyć z Mg, nie z Ca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach