Skocz do zawartości

Historia edycji

pdz

pdz

Generalnie ten temat jest nowy dla mnie i głównie mam miękkie , LPS , na próbę mam jednego SPS , dostałem w gratisie od jednego z Kolegów przy zakupie.

Jak wybierałem graty to pompę główną i cyrkulację chciałem wziąć Jebao ale opinie były takie sobie i wziąłem Tunze i Gyre.

Czy dozujące Jebao są ok w kwestii jakości , skoro są jak pisał jeden z Kolegów dokładne ?

Czy z Ali to to samo czy coś innego, bo ceny są znacznie niższe.

Na razie wystarczyłyby mi 2 kanały i ze względu na WiFi i wygodę blisko mi do Jebao Doser , ewentualnie Jebao na 4 + w przyszłości dodatkowy moduł ale jak padają to wolę od razu kupić coś lepszego.

Co jeszcze polecicie , pojemniki dedykowane czy DIY , jakieś uchwyty do podwieszenia czy DIY ?

Czytam artykuł @Tester o Ballingu ale na obecnym etapie chyba nie jest mi niezbędny , szczerze mówiąc to leję to co leję (wspomniane na kH i fito - reef booster) regularnie , regularne podmiany co tydzień a korale te co mam już nei grymaszą , ładnie się bujają i jakieś 2 miesiące nie robię testów.

pdz

pdz

Generalnie ten temat jest nowy dla mnie i głównie mam miękkie , LPS , na próbę mam jednego SPS , dostałem w gratisie od jednego z Kolegów przy zakupie.

Jak wybierałem graty to pompę główną i cyrkulację chciałem wziąć Jebao ale opinie były takie sobie i wziąłem Tunze i Gyre.

Czy dozujące Jebao są ok w kwestii jakości , skoro są jak pisał jeden z Kolegów dokładne ?

Na razie wystarczyłyby mi 2 kanały i ze względu na WiFi i wygodę blisko mi do Jebao Doser , ewentualnie Jebao na 4 + w przyszłości dodatkowy moduł.

Co jeszcze polecicie , pojemniki dedykowane czy DIY , jakieś uchwyty do podwieszenia czy DIY ?

Czytam artykuł @Tester o Ballingu ale na obecnym etapie chyba nie jest mi niezbędny , szczerze mówiąc to leję to co leję (wspomniane na kH i fito - reef booster) regularnie , regularne podmiany co tydzień a korale te co mam już nei grymaszą , ładnie się bujają i jakieś 2 miesiące nie robię testów.

pdz

pdz

Na razie wystarczyłyby mi 2 kanały i ze względu na WiFi i wygodę blisko mi do Jebao Doser.

Co jeszcze polecicie , pojemniki dedykowane , jakieś uchwyty do podwieszenia czy DIY ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.