Skocz do zawartości

Historia edycji

@Pawel

@Pawel

7 minut temu, pdz napisał:

Zdecydowałem , że jeśli kupię to Doser 3.4  , na razie wykorzystam 2 pompy , jak dojdzie Balling podstawowy to 3 + fito , zaleta jest taka , że zajmę mało miejsca.

Fajna sprawa z tą półką tylko 45 pln za kawałek metalu ... troszkę przesada , mam płytę OSB jako podkład na stelażu pod akwarium , coś wykombinuję.

Kolejne pytanie w trakcie przeglądania , może dziwne ale stawiam pojemniki , ciągnę przewody do pompy , wylotowe do sumpa i to wszystko a po co w wielu zestawach i sklepach są holdery na przewody ?

Jest też wersja za 39 z groszem. Zrobiona jest z plastiku. Chyba to najtańsza półka dostępna na rynku. Zobacz sobie cenę półki pacific Sun. 

Uchwyt jest do montażu wezykow. Aby kończyły swój bieg w jednym miejscu i nie wyskakiwaly z sumpa. 

@Pawel

@Pawel

4 minuty temu, pdz napisał:

Zdecydowałem , że jeśli kupię to Doser 3.4  , na razie wykorzystam 2 pompy , jak dojdzie Balling podstawowy to 3 + fito , zaleta jest taka , że zajmę mało miejsca.

Fajna sprawa z tą półką tylko 45 pln za kawałek metalu ... troszkę przesada , mam płytę OSB jako podkład na stelażu pod akwarium , coś wykombinuję.

Kolejne pytanie w trakcie przeglądania , może dziwne ale stawiam pojemniki , ciągnę przewody do pompy , wylotowe do sumpa i to wszystko a po co w wielu zestawach i sklepach są holdery na przewody ?

Jest też wersja za 39 z grosze. Zrobiona jest z plastiku. Chyba to najtańsza półka dostępna na rynku. Zobacz sobie cenę półki pacific Sun. 

Uchwyt jest do montażu wezykow. Aby kończyły swój bieg w jednym miejscu i nie wyskakiwaly z sumpa. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.