Skocz do zawartości

Historia edycji

pdz

pdz

Mam do dozowania 3 preparaty z Ballinga, fito, 2 dodatki to razem 6 kanałów.

Skoro Jebao i niedrogie pompy Aquamedic, Aquanova itp. są też wg. opinii jakie znalazłem niedokładne a rozsądne jakościowo np. Grotech to 1700 pln albo ok. 1000 za używkę to czy nie lepiej zrobić DIY ?

8 pompek z Allegro , Arduino , zasilacz, moduł przekaźnik na 8 szt. do Arduino , LCD z przyciskami, zegar rtc, obudowa i to wszystko, cena ok. 400-500 pln.

Czy robił ktoś z Was pompę dozująca DIY ? może ktoś napotkał problemy nie do przejścia ? Nie miałem takiej pompy i w tym projekcie martwi mnie jedynie ewentualna niedokładność pomp/głowic z Allegro/Ali. Co do przelewania nie powinno być problemu, robi to przekaźnik, który raczej nie powinien się zawiesić a jeśli nawet to może się to także zdarzyć w Grotech.

pdz

pdz

Skoro Jebao i niedrogie pompy Aquamedic, Aquanova itp. są też wg. opinii jakie znalazłem niedokładne a rozsądne jakościowo np. Grotech to 1700 pln albo ok. 1000 za używkę to czy nie lepiej zrobić DIY ?

8 pompek z Allegro , Arduino , zasilacz, moduł przekaźnik na 8 szt. do Arduino , LCD z przyciskami, zegar rtc, obudowa i to wszystko, cena ok. 400-500 pln.

Czy robił ktoś z Was pompę dozująca DIY ? może ktoś napotkał problemy nie do przejścia ? Nie miałem takiej pompy i w tym projekcie martwi mnie jedynie ewentualna niedokładność pomp z Allegro/Ali.

pdz

pdz

8 pompek z Allegro , Arduino , zasilacz, moduł przekaźnik na 8 szt. do Arduino , LCD z przyciskami, obudowa i to wszystko, cena ok. 400-500 pln.

Czy robił ktoś z Was pompę dozująca DIY ? może ktoś napotkał problemy nie do przejścia ? Nie miałem takiej pompy i w tym projekcie martwi mnie jedynie ewentualna niedokładność pomp z Allegro/Ali.

pdz

pdz

Skoro Jebao i niedrogie pompy Aquamedi, Aquanova itp. są też wg. opinii jakie znalazłem niedokładne a rozsądne cenowo np. Grotech to 1700 pln albo ok. 1000 za używkę to czy nie lepiej zrobić DIY ?

6 pompek z Allegro , Arduino , zasilacz, moduł przekaźnik na 8 szt. do Arduino , LCD z przyciskami, obudowa i to wszystko.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.