Skocz do zawartości

Historia edycji

FajnyRadziu

FajnyRadziu

Mój najlepszy okres łowienia to wybrzeża Szkocji do 40m głębokości czyli tam gdzie rzucaliśmy kotwicę. 

Statek badawczy, poznałem cały biotop morza północnego z okolicami oceanu, złowiłem większość gatunków jakie można i da się oraz widziałem cuda natury w sieciach hehe. 

Codziennie kotwica ok 18, leżaczek, kawka i dwie wędki :) czasami cały dzień na kotwicy w zależności od typów badań.

Nie raz wracałem do domu np z 20kg zamrożonych scallops :D które zostawały po badaniach. 

Nałowiłem się przez 3 lata i mam nadzieję, że kiedyś na ten statek wrócę :)

FajnyRadziu

FajnyRadziu

Mój najlepszy okres łowienia do wybrzeża Szkocji co 40m głębokości czyli tam gdzie rzucaliśmy kotwicę. 

Statek badawczy, poznałem cały biotop morza północnego z okolicami oceanu, złowiłem większość gatunków jakie można i da się oraz widziałem cuda natury w sieciach hehe. 

Codziennie kotwica ok 18, leżaczek, kawka i dwie wędki :) czasami cały dzień na kotwicy w zależności od typów badań.

Nie raz wracałem do domu np z 20kg zamrożonych scallops :D które zostawały po badaniach. 

Nałowiłem się przez 3 lata i mam nadzieję, że kiedyś na ten statek wrócę :)

FajnyRadziu

FajnyRadziu

Mój najlepszy okres łowienia do wybrzeża Szkocji co 40m głębokości czyli tam gdzie rzucaliśmy kotwicę. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.