Skocz do zawartości

Historia edycji

pdz

pdz

Nie martwi mnie to mieszkanie w koralu aż tak bardzo ale fakt, że są u mnie ok. 10-11 miesięcy i cały czas pływają w akwarium 90x55x55 na powierzchni 25x15x15 , w jednym rogu ?

Inne ryby pływają po całym akwarium lub w rewirze ale na znacznie większym obszarze , jednak np. podczas karmienia są znacznie bardziej aktywne, podczas gdy błazenki raczej czekają aż coś im w ich malutki rejon podpłynie.

Mam cinctusa i krewetkę, mieszkają w norce, którą usypała im babka, wiem, że taką mają naturę i się tym nie martwię, mimo, ze cinctusa widzę tylko przy karmieniu a krewetkę raz na 3 miesiące.

pdz

pdz

Nie martwi mnie to mieszkanie w koralu aż tak bardzo ale fakt, że są u mnie ok. 10-11 miesięcy i cały czas pływają w akwarium 90x55x55 na powierzchni 25x15x15 ?

Inne ryby pływają po całym akwarium lub w rewirze ale na znacznie większym obszarze , jednak np. podczas karmienia są znacznie bardziej aktywne, podczas gdy błazenki raczej czekają aż coś im w ich malutki rejon podpłynie.

Mam cinctusa i krewetkę, mieszkają w norce, którą usypała im babka, wiem, że taką mają naturę i się tym nie martwię, mimo, ze cinctusa widzę tylko przy karmieniu a krewetkę raz na 3 miesiące.

pdz

pdz

A fakt, że są u mnie ok. 10-11 miesięcy i cały czas pływają w akwarium 90x55x55 na powierzchni 25x15x15 ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.