Skocz do zawartości

Historia edycji

pdz

pdz

Pływały ciągle w jednym rogu, ostatnio zaczęły wypływać po papu nawet na drugi koniec akwarium i zaczęły się ocierać o koral, który jest od kilku tygodni w rogu pod nimi ale obawiam się, że on tego nie lubi i nie wychodzi mu na zdrowie, siedzą w nim na zmianę lub razem.

Bardzo podoba mi się  quadri krwistoczerwone ;-) ale cały czas mam obawy  , żeby nie powędrował.

Co im dać w zamian , czytałem , że czasami lubią Euphylię , Gonioporę ? Mam 2 Euphylie i mam zamiar dokupić 1 lub 2 w innych kolorach, Gonioporę także 1 lub 2.

Co ewentualnie innego poza quadri , euphyllia i gonioporą jest dla nich najlepsze, co ewentualnie chętnie zasiedlają w zamian za ukwiał ?

pdz

pdz

Pływały ciągle w jednym rogu, ostatnio zaczęły wypływać po papu nawet na drugi koniec akwarium i zaczęły się ocierać o koral, który jest od kilku tygodni od nimi ale obawiam się, że on tego nie lubi i nie wychodzi mu na zdrowie, siedzą w nim na zmianę lub razem.

Bardzo podoba mi się  quadri krwistoczerwone ;-) ale cały czas mam obawy  , żeby nie powędrował.

Co im dać w zamian , czytałem , że czasami lubią Euphylię , Gonioporę ? Mam 2 Euphylie i mam zamiar dokupić 1 lub 2 w innych kolorach, Gonioporę także 1 lub 2.

Co ewentualnie innego poza quadri , euphyllia i gonioporą jest dla nich najlepsze, co ewentualnie chętnie zasiedlają w zamian za ukwiał ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.