Skocz do zawartości

Historia edycji

Pikal

Pikal

W dniu 21.04.2020 o 04:22, klossowski napisał:

Masz borsuka w 100l?:blink:

Tak, ma się świetnie. Drażnią mnie takie uwagi. „Bo Borsuk to musi mieć co najmniej 200l” tak? A co... powiedział Ci to? Jakoś nikomu nie przeszkadza los ludzi, którzy np. musza wynajmować czy kupić mieszkanie 30m2 i tam mieszkać z cała rodziną... bo człowiek jest zły, meczy zwierzęta w klatkach, na wybiegach, w strasznie małych akwariach po 1000-2000 litrów, przecież ich naturalnym domem są niezliczone litry wody w oceanach! Skoro może pływać swobodnie o to co kaman?! I tutaj zaraz wyleje się fala hejtu obrońców zwierząt,  którzy sami trzymają ryby na uwięzi.

tak mam i serio... żyje, zaprzyjaźnił się z BRZYDALEM (ale jak to?! Brzydal musi mieć większy litraż!) i razem jak kolega z kolegą papusiają, wypróżniają się, pływają jak kolega z kolegą czy tam koleżanka z koleżanką - żeby nie było...

Pikal

Pikal

W dniu 21.04.2020 o 04:22, klossowski napisał:

Tak, ma się świetnie. Drażnią mnie takie uwagi. „Bo Borsuk to musi mieć co najmniej 200l” tak? A co... powiedział Ci to? Jakoś nikomu nie przeszkadza los ludzi, którzy np. musza wynajmować czy kupić mieszkanie 30m2 i tam mieszkać z cała rodziną... bo człowiek jest zły, meczy zwierzęta w klatkach, na wybiegach, w strasznie małych akwariach po 1000-2000 litrów, przecież ich naturalnym domem są niezliczone litry wody w oceanach! Skoro może pływać swobodnie o to co kaman?! I tutaj zaraz wyleje się fala hejtu obrońców zwierząt,  którzy sami trzymają ryby na uwięzi.

tak mam i żyje już długo, zaprzyjaźnił się z BRZYDALEM (ale jak to?! Brzydal musi mieć większy litraż!) i razem jak kolega z kolegą papusiają, wypróżniają się, pływają jak kolega z kolegą czy tam koleżanka z koleżanką - żeby nie było...

Pikal

Pikal

10 godzin temu, klossowski napisał:

Tak, ma się świetnie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.