Skocz do zawartości

Historia edycji

sith114

sith114

2 godziny temu, VDR napisał:

Teraz dopiero zajrzałem. Na tym zielonym stringu miedzy sciezka przychodzaca i odchodzaca od pierwszej diody nie masz za malej przerwy ? Tam w poblizu diody z zoltego stringu. Dość ciasno tam jest.

Jako, że było miejsce to już wcześniej to przesunąłem :P
Ale technologicznie spokojnie to było do wykonania.

Do wyceny wysłałem dwa projekty. Ten co był już prezentowany i trochę zminiaturyzowaną wersję:
rWlGV6J.png
To płytka ma wymiar 70x70, ta poprzednia 100x100. Wg kalkulatora w firmie do której napisałem o wycenę różnica w cenie 2x. Zobaczymy co odpowiedzą bo szczerze mówiąc chciałem zamówić obie wersje ;P

sith114

sith114

Teraz dopiero zajrzałem. Na tym zielonym stringu miedzy sciezka przychodzaca i odchodzaca od pierwszej diody nie masz za malej przerwy ? Tam w poblizu diody z zoltego stringu. Dość ciasno tam jest.

Do wyceny wysłałem dwa projekty. Ten co był już prezentowany i trochę zminiaturyzowaną wersję:
rWlGV6J.png
To płytka ma wymiar 70x70, ta poprzednia 100x100. Wg kalkulatora w firmie do której napisałem o wycenę różnica w cenie 2x. Zobaczymy co odpowiedzą bo szczerze mówiąc chciałem zamówić obie wersje ;P

sith114

sith114

rWlGV6J.png

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.