Już gdzieś czytałem przemyślenia doświadczonych akwarystów na temat ICP.
Płacić za test żeby się dowiedzieć, że coś jest nie tak mimo, że w akwarium od miesięcy nic nie zmieniane i wszystko żyję i prezentuje się dobrze
Płacić za test żeby się dowiedzieć ze brakuje Ci Vanadu albo innego śmiesznego pierwiastka... czysty zysk dla firmy sprzedającej testy i śmieszne pierwiastki w kolorowych butelkach.
Konkluzja była taka, że nie wymyślać bo i tak wszystko sprowadza się do robienia podmianki
Historia edycji
Płacić za test żeby się dowiedzieć, że coś jest nie tak mimo, że w akwarium od miesięcy nic nie zmieniane i wszystko żyję
Płacić za test żeby się dowiedzieć ze brakuje Ci Vanadu albo innego śmiesznego pierwiastka... czysty zysk dla firmy sprzedającej testy i śmieszne pierwiastki w kolorowych butelkach.
Konkluzja była taka, że nie wymyślać bo i tak wszystko sprowadza się do robienia podmianki
Płacić za test żeby się dowiedzieć, że coś jest nie tak mimo, że w akwarium od miesięcy nic nie z mieniane i wszystko żyję
Płacić z a test żeby się dowiedzieć ze brakuje Ci Vanadu albo innego śmiesznego pierwiastka...
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.