Skocz do zawartości

Historia edycji

ilarios

ilarios

To wszystko zależy. Na początkowym etapie pewnie wystarczy, ale jak akwarium zarasta i nie ma już miejsca, każdy zakątek jest cenny, a tam właśnie światłą brakuje. Nad moim poprzednim zbiornikiem długości 120cm wisiała lampa 8x54W i było idealnie. Tutaj dochodzi 30cm więcej czyli po 15cm na stronę. W późniejszym etapie będzie brakowało, chyba, że miękkie i LPSy. Poniżej zdjęcie jak to u mnie wyglądało:

u1331_1582150929_thumb.jpg

Fakt, że przy 8 szt. świetlówkek prędzej dobierzesz odpowiadającą Ci barwę, niż przy 6 szt. Musisz sam ocenić.

ilarios

ilarios

To wszystko zależy. Na początkowym etapie pewnie wystarczy, ale jak akwarium zarasta i nie ma już miejsca, każdy zakątek jest cenny, a tam właśnie światłą brakuje. Nad moim poprzednim zbiornikiem długości 120cm wisiała lampa 8x54W i było idealnie. Tutaj dochodzi 30cm więcej czyli po 15cm na stronę. W późniejszym etapie będzie brakowało, chyba, że miękkie i LPSy. Poniżej zdjęcie jak to u mnie wyglądało:

Fakt, że przy 8 szt. świetlówke prędzej dobierzesz odpowiadającą Ci barwę, niż przy 6 szt. Musisz sam ocenić.

ilarios

ilarios

Fakt, że przy 8 szt. świetlówkek prędzej dobierzesz odpowiadającą Ci barwę, niż przy 6 szt. Musisz sam ocenić

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.