Skocz do zawartości

Historia edycji

Luca197

Luca197

Witajcie zaczynam powoli robić nową szafkę pod akwarium i planuję założenie sumpa około 150 L do 200 L max, ale nie, o to chodzi. Mam akwarium 450 L i zastanawiam się nad kupnem odpieniacza, a mianowicie chodza mi po głowie takie modele jak

Red Sea Reefer Skimmer RSK 900 

Twistman Integra-200 

Deltec 1500i

Czy jest ktoś w posiadaniu takich modeli i możecie również napisać jak pracują, chodzi mi tu, o głośność musi być cichy to jest bardzo ważne, wydajny, jeżeli chodzi, o cenę to max do 3000 lub 3300 zł . Ewentualnie jaki odpieniacz polecacie do 450L byłbym bardzo wdzięczny za pomoc. Dodam również, że zależy  mi raczej na akwarium Fish only, ale nie przerybionym parę rybek i to wszystko.

Luca197

Luca197

Witajcie zaczynam powoli robić nową szafkę pod akwarium i planuję założenie sumpa około 150 L do 200 L max, ale nie, o to chodzi. Mam akwarium 450 L i zastanawiam się nad kupnem odpieniacza, a mianowicie chodza mi po głowie takie modele jak

Red Sea Reefer Skimmer RSK 900 

Twistman Integra-200 

Deltec 1500i

Czy jest ktoś w posiadaniu takich modeli i możecie również napisać jak pracują, chodzi mi tu, o głośność musi być cichy to jest bardzo ważne, wydajny, jeżeli chodzi, o cenę to max do 3000 lub 3300 zł . Ewentualnie jaki odpieniacz polecacie do 450L byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.