Skocz do zawartości

Historia edycji

antak

antak

a już miałem prosić o aktualizacje:D

jak dla mnie akwarium jest ładne, co pisałem już wcześniej, ale nie doprecyzowałem wypowiedzi i można było pomyśleć, że popieram stosowanie kranówki.

jak dla mnie można oczywiście eksperymentować i głęboko wierzę, że @Sidjio się uda.

moje zdanie o kranówce jest takie, że można próbować, ale testy czy woda się nadaje najlepiej robić np. w małym, nie docelowym zbiorniku stopniowo dokładając coraz trudniejsze życie.

W ten sposób będzie wiadomo, czy kranówka jest w miarę ok, czy nie.

To takie moje przemyślenie. To, że jestem nieletni nie znaczy że jestem jakiś ułomny:p

A co do montipor, u mnie talerzówka zaczęła blaknąć na drugi dzień po włożeniu;)

powodzenia!

W dniu 4.05.2020 o 19:18, Sidjio napisał:

Plag nie bylo i nie będzie:) 

ps. a te naloty i "bąbelki" z drugiej i trzeciej strony tematu???;)

antak

antak

a już miałem prosić o aktualizacje:D

jak dla mnie akwarium jest ładne, co pisałem już wcześniej, ale nie doprecyzowałem wypowiedzi i można było pomyśleć, że popieram stosowanie kranówki.

jak dla mnie można oczywiście eksperymentować i głęboko wierzę, że @Sidjio się uda.

moje zdanie o kranówce jest takie, że można próbować, ale testy czy woda się nadaje najlepiej robić np. w małym, nie docelowym zbiorniku stopniowo dokładając coraz trudniejsze życie.

W ten sposób będzie wiadomo, czy kranówka jest w miarę ok, czy nie.

To takie moje przemyślenie. To, że jestem nieletni nie znaczy że jestem jakiś ułomny:p

A co do montipor, u mnie talerzówka zaczęła blaknąć na drugi dzień po włożeniu;)

powodzenia!

W dniu 4.05.2020 o 19:18, Sidjio napisał:

Plag nie bylo i nie będzie:) 

ps. a te naloty i "bąbelki z drugiej i trzeciej strony tematu???;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.