Tapajos32 Zgłoś Napisano 12 Marca 2020 [attachment]IMG_0339.jpg[/attachment]Akwarium 30l kraby raczej odpadają miałem mithraxa zezarl valonie ale robił ciągle bajzel w takiej malej kostce. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SgtOddball Zgłoś Napisano 12 Marca 2020 Był taki film o kąpieli szczepek w wodzie utlenionej. Ja w ten sposób pozbyłem się valonii z podstawki z Gonioporą. Jej to nie zaszkodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 13 Marca 2020 swego czasu mechanicznie odrywałem - jakaś "pałeczka od chińskiego żarcia" i cierpliwość - odchodziły praktycznie całe "kolonie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek85 Zgłoś Napisano 13 Marca 2020 U mnie Percon zajął się Valonią. Też odrywałem wykałaczką całe jej kolonie ze szczepek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tapajos32 Zgłoś Napisano 15 Marca 2020 A nie przebije ich wykałaczką ? Krab odpada miałem już jednego i ciągle wszystko demolował na takiej małej powierzchni..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 16 Marca 2020 A nie przebije ich wykałaczką ? Krab odpada miałem już jednego i ciągle wszystko demolował na takiej małej powierzchni.....Skusiłeś się żeby poczytać o tym glonie??Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach