Skocz do zawartości

Historia edycji

SU1

SU1

Godzinę temu, =Fresz= napisał:

Tak poza tym to jak wygląda wasza rzeczywistość od poniedziałku? Ruszacie do pracy czy zdalnie? I jak widzicie przyszłość bo ja w bardzo czarnych kolorach.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

U mnie żadna zmiana  bo czasem nic nie robię tydzień dwa  , ale pewnie przyjdzie z czasem  . Mogę sobie zrobić roczne wakacje  bez problemu .
A że skompletowałem sprzęt wędkarski to będę miał co robić . 

Ale jak pomyślę o znajomych  , wynajęte lokale inwestycje , zarobek nie związany z podstawowymi  potrzebami  i to jest straszny problem  .Fumfela właśnie straciła pracę w knajpie .Kumpel jest wziętym architektem , stawia chatę i atelie  i d*pa  . Handel/komis   auta , zero sprzedaży  ostatnio  .  ITD   Ludzie zdrowi a zaraz fikną na zawał . 
Masakra poprostu . 

SU1

SU1

Godzinę temu, =Fresz= napisał:

Tak poza tym to jak wygląda wasza rzeczywistość od poniedziałku? Ruszacie do pracy czy zdalnie? I jak widzicie przyszłość bo ja w bardzo czarnych kolorach.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

U mnie żadna zmiana  bo czasem nic nie robię tydzień dwa  , ale pewnie przyjdzie z czasem  . Mogę sobie zrobić roczne wakacje  bez problemu .
A że skompletowałem sprzęt wędkarski to będę miał co robić . 

Ale jak pomyślę o znajomych  , wynajęte lokale inwestycje , zarobek nie związany z podstawowymi  potrzebami  i to jest straszny problem  .Fumfela właśnie straciła pracę w knajpie .Kumpel jest wziętym architektem , stawia chatę i atelie  i d*pa  . ITD   Ludzie zdrowi a zaraz fikną na zawał . 
Masakra poprostu . 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.