Skocz do zawartości

Historia edycji

volf

volf

Tylko mnie  kolego nie strasz że macie tam jakiś zastój w regionie. Mam nadzieje że u nas inwestorzy nie wpadną w panikę bo jak narazie dzwonią,  nawet dziś jeździłem na wyceny. Ja  również z branży ogrodniczej tylko na mniejszą skalę. Powodzenia w robocie życzę .

53 minuty temu, Mr_Garden napisał:

VDR-ek a kiedy to to ? :)

U mnie z robotami kataklizm , obecnie budujemy basen 8x4m u klienta jesteśmy na etapie zbrojenia skończymy go kompleksowo za ok 2 tyg. i pomimo iż mamy zaklepane realizacje do września /października jednym ciągiem to każdy odmawia i przekłada na "później"... prowadzimy też salon i outlet płytek jak w ciągu tygodnia przewinęło się 15-20 osób to jest max. i zero zamówień .... a tyle średnio przychodzi jednego dnia ....... mam jedynie nadzieję, że jak tylko sytuacja się unormuje będzie potężne ssanie na wszystko... no ale czas pokaże...

volf

volf

Tylko macie  kolego nie strasz że macie tam jakiś zastój w regionie. Mam nadzieje że u nas inwestorzy nie wpadną w panikę bo jak narazie dzwonią,  nawet dziś jeździłem na wyceny. Ja  również z branży ogrodniczej tylko na mniejszą skalę. Powodzenia w robocie życzę .

52 minuty temu, Mr_Garden napisał:

VDR-ek a kiedy to to ? :)

U mnie z robotami kataklizm , obecnie budujemy basen 8x4m u klienta jesteśmy na etapie zbrojenia skończymy go kompleksowo za ok 2 tyg. i pomimo iż mamy zaklepane realizacje do września /października jednym ciągiem to każdy odmawia i przekłada na "później"... prowadzimy też salon i outlet płytek jak w ciągu tygodnia przewinęło się 15-20 osób to jest max. i zero zamówień .... a tyle średnio przychodzi jednego dnia ....... mam jedynie nadzieję, że jak tylko sytuacja się unormuje będzie potężne ssanie na wszystko... no ale czas pokaże...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.