Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

1 godzinę temu, Ben_sage napisał:

Chłop zaraz będzie szukać graala na pudelku. Później lawina linków i pewnie to co najważniejsze -  totalna dezinformacja. Rosyjska broń strategiczna...

A konkretów jak było brak tak nadal nima. :animier:

Na pudelku więcej mądrości jest niż wśród Was, uczniów Pana Zieby i całej tej antyszczepionkowej sitwy :D 

"Głupcy żyją po to, aby mądry człowiek miał z nich profit."  - Fiodor Dostojewski "Bracia Karamazow"  - jak już o tych Rosjanach wspomniałeś :D 

32 minuty temu, Many 1974 napisał:

Miałem już nie pisać. ale przekonał mnie Pan do tego kabaretu, w końcu śmiech to zdrowie, więc podarujmy go jeszcze trochę tej durnowatej gawiedzi, jako że w Pana odczuciu są nimi nasi forumowi koledzy, to niech się też pośmieją i będą zdrowsi. No muszę przyznać że naprawdę się Pan popisał kulturą i koleżeństwem, i tym co myśli o innych. 

Show must go one  - tym razem wybaczy Pan ale nie przeczytam :D   Przepraszam, że napisał się Pan, natrudził i to olałem. Ale niech Pan dalej realizuje swoje cele wyższe jak to Pan napisał. Takich ludzi świat też potrzebuje inaczej strasznie nudno by było :D

I bardzo proszę nie pisać w liczbie mnogiej i nie wrzucać wszystkich forumowych kolegów do jednego worka. Ja rozumiem, że w grupie raźniej ale prosiłbym jednak nie nadużywać tego sformułowania bo jak Pan wspominał jest Pan w mniejszości ze swoimi wierzeniami (nawet sprawdzonymi w praktyce), niż Ci co płyną z głównym nurtem czy jakoś tak. Do wspólnego worka z Panem wrzuciłbym może jeszcze dwóch lub trzech uczestników forum. I to na te kilkanaście lat odkąd jestem tutaj zarejestrowany. 

VDR

VDR

1 godzinę temu, Ben_sage napisał:

Chłop zaraz będzie szukać graala na pudelku. Później lawina linków i pewnie to co najważniejsze -  totalna dezinformacja. Rosyjska broń strategiczna...

Na pudelku więcej mądrości jest niż wśród Was, uczniów Pana Zieby i całej tej antyszczepionkowej sitwy :D 

"Głupcy żyją po to, aby mądry człowiek miał z nich profit."  - Fiodor Dostojewski "Bracia Karamazow"  - jak już o tych Rosjanach wspomniałeś :D 

26 minut temu, Many 1974 napisał:

Miałem już nie pisać. ale przekonał mnie Pan do tego kabaretu, w końcu śmiech to zdrowie, więc podarujmy go jeszcze trochę tej durnowatej gawiedzi, jako że w Pana odczuciu są nimi nasi forumowi koledzy, to niech się też pośmieją i będą zdrowsi. No muszę przyznać że naprawdę się Pan popisał kulturą i koleżeństwem, i tym co myśli o innych. 

Show must go one  - tym razem wybaczy Pan ale nie przeczytam :D   Przepraszam, że napisał się Pan, natrudził i to olałem. Ale niech Pan dalej realizuje swoje cele wyższe jak to Pan napisał. Takich ludzi świat też potrzebuje inaczej strasznie nudno by było :D

I bardzo proszę nie pisać w liczbie mnogiej i nie wrzucać wszystkich forumowych kolegów do jednego worka. Ja rozumiem, że w grupie raźniej ale prosiłbym jednak nie nadużywać tego sformułowania bo jak Pan wspominał jest Pan w mniejszości niż Ci co płyną z głównym nurtem czy jakoś tak. Do wspólnego worka z Panem wrzuciłym może jeszcze dwóch lub trzech uczestników forum. I to na te kilkanaście lat odkąd jestem tutaj zarejestrowany. 

VDR

VDR

54 minuty temu, Ben_sage napisał:

3 minuty temu, Many 1974 napisał:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.