Skocz do zawartości

Historia edycji

niknik

niknik

3 godziny temu, =Fresz= napisał:

Ok ;)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

A jeżeli nie masz racji? Jeżeli to nie ściema i nie spisek? Jeżeli te twoje szeptuchy się mylą? Zachecasz ludzi do olewania wirusa. Zniechecasz do maseczek, dezynfekcji rak, ograniczenia wyjść z domu, spotkań ze znajomymi i rodziną. A jeżeli nie masz racji? Ludzie których przekonales zanieśli wirusa swoim bliskim, sąsiadom, wspolpracownikom, innym przypadkowo spotkanym ludziom. Jakaś część tych ludzi którzy przez ciebie zostaną zarażeni umrze. Dobrze ci z tym że zachęcałsz do zanoszenia im śmierci? Kręci cię to? Pokaż dyplom uniwersytetu medycznego. Powiedz w jakich organizacjach działasz. Jakie są twoje osiągnięcia naukowe, polityczne, medyczne? Jak bardzo jesteś wiarygodny? Wolę wierzyć ludziom którzy mają stanowiska, osiągnięcia i autorytet niż twoim wsiowym znachorom, szeptuchom i domorosłym specjalistom od wszystkiego. Ich wersja Jest dla mnie logiczna i spójna a twoja i twoich guru jest haotyczna, bez ładu i wewnętrznie sprzeczna. 

Sorry kolego ale piszesz takie głupoty że ciężko to czytać a komentować w zasadzie sie nie da. Zajmij się akwarystyka, w tym jesteś dobry.

niknik

niknik

2 godziny temu, =Fresz= napisał:

Ok ;)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

A jeżeli nie masz racji? Jeżeli to nie ściema i nie spisek? Jeżeli te twoje szeptuchy się mylą? Zachecasz ludzi do olewania wirusa. Zniechecasz do maseczek, dezynfekcji rak, ograniczenia wyjść z domu, spotkań ze znajomymi i rodziną. A jeżeli nie masz racji? Ludzie których przekonales zanieśli wirusa swoim bliskim, sąsiadom, wspolpracownikom, innym przypadkowo spotkanym ludziom. Jakaś część tych ludzi którzy przez ciebie zostaną zarażeni umrze. Dobrze ci z tym że zachęcałsz do zanoszenia im śmierci? Kręci cię to? Pokaż dyplom uniwersytetu medycznego. Powiedz w jakich organizacjach działasz. Jakie są twoje osiągnięcia naukowe, polityczne, medyczne? Jak bardzo jesteś wiarygodny? Wolę wierzyć ludziom którzy mają stanowiska, osiągnięcia i autorytet niż twoim wsiowym znachorom, szeptuchom i domorosłym specjalistom od wszystkiego. Ich wersja Jest dla mnie logiczna i spójna a twoja i twoich guru jest haotyczna, bez ładu i wewnętrznie sprzeczna. Mam swój rozum. Studiowałem finanse, rynki kapitałowe, ekonomię. Analizuje giełdy i globalne rynki. Na takich analizach opiera się strategie inwestycyjne i operacje giełdowe. 

Sorry kolego ale piszesz takie głupoty że ciężko to czytać a komentować w zasadzie sie nie da. Zajmij się akwarystyka, w tym jesteś dobry.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.