Użyłem zwrotu "Nadludzie" bo oni nie mają prawa chorować. Nie mają obowiązku kwarantanny. Mają wejść nieść pomoc - bo to taka misja tego zawodu. Dlatego użyłem takiej przenośni.
Uśmiech nie zawsze wnika z faktu tonięcia w gównie - to czasami spycha się na drugi plan nie myśląc o tym. System jest chory od lat i każdy chce go "zreformować" czyli podzielić by później połączyć by następnie podzielić. Oczywiście zmieniając nazwę aby udzielić odprawy po wcześniejszej nagrodzie. Choć w tej branży sprowadza się to do "centralizacji", decentralizacji itd.
Historia edycji
Nadludzie bo oni nie mają prawa chorować. Nie mają obowiązku kwarantanny. Mają wejść nieść pomoc - bo to taka misja tego zawodu. Dlatego użyłem takiej przenośni.
Uśmiech nie zawsze wnika z faktu tonięcia w gównie - to czasami spycha się na drugi plan nie myśląc o tym. System jest chory od lat i każdy chce go "zreformować" czyli podzielić by później połączyć by następnie podzielić. Oczywiście zmieniając nazwę aby udzielić odprawy po wcześniejszej nagrodzie. Choć w tej branży sprowadza się to do "centralizacji", decentralizacji itd.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.