Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

No dobrze mam chwilę wolnego więc mogę napisać coś więcej.

=Fresz= to ten sam lekarz ?

https://www.wnp.pl/parlamentarny/osoba/radoslaw-czosnowski,43220.html

• Miejsce zamieszkania: Kraków
  • Zawód: lekarz - specjalista medycyny paliatywnej
  • Przynależność do partii: członek partii politycznej: Korwin

:D :D 

12 godzin temu, Beti napisał:

ale jak już coś rozkręcisz to szybko zmieniasz temat, czemu ?

nie bardzo rozumiem Beti, co miałaś na myśli. Pijesz do Twoich kierowców ? Chyba wszystko zostało powiedziane - doceniasz pracowników to tylko idiota pojedzie na Bora Bora informując Cie, że jest na kwarantannie. Dalsza dyskusja w tym temacie jest bez sensu.

przecież są prawdziwi ludzie co w covid nie wierzą tak.. i też mogą i maja prawo tu napisać, tylko muszą się liczyć z mocną krytyką? Bo ten co wierzy, nie pozostawi po nim suchej nitki.

Ależ oczywiście. Przecież płaskoziemcy też maja prawo twierdzić, że ziemia jest płaska i wrzucać tak jak =Fresz= filmiki na udowodnienie swoich tez. Tylko, ze muszą się liczyć z mocną krytyką, bo ten kto wierzy w to, że Ziemia jest okrągła nie pozostawi po nim suchej nitki.  Problem polega na tym, że te wszystkie filmy to po prostu bzdury i kupić je mogą jedynie ludzie, którzy podstawówki nie ukończyli. I podobnie jest z antycovidowcami, którzy łykają to wszystko co w tych durnych filmikach obejrzą, jak foki na Helu ryby, po czym przychodzą tu na forum nawracać innych :D :D :D, twierdząc, że Ci inni są otumanieni reżimowymi mediami :D, nawet jak Ci inni ich nie oglądają bo np. nie mają czasu :D Klasyczna kwadratura koła  :D Niektórzy te mikroczipy to już chyba dawno mają wszczepione :D :D

To tak jak zacietrzewiona taka jedna Pani krzyczała na wiecu "Dość z dyktaturą kobiet" - ten sam poziom :D

Sam kiedyś napisałeś, że forum to dyskusja

I cały czas podtrzymuje to co powiedziałem. To, że nie podoba Ci się, że obnażam np. brak wiedzy na temat definicji epidemii nie oznacza, że to nie jest dyskusja. Przedstawiłaś swoje racje na temat "epidemii" raka i dostałaś konkretna odpowiedź, dlaczego rak nie jest epidemią w stricte naukowym znaczeniu. Tak samo nie jest epidemią duża śmiertelność wśród afrykańskich dzieci z powodu głodu. Nim przeczytasz tego posta na świecie umrze kilkanaścioro dzieci. Średnio dziennie jakieś 10 tys. Covid-19 przy tych liczbach to pestka. Niemniej głodem zarazić się nie można. 

11 godzin temu, =Fresz= napisał:

Rację tylko Ty możesz mieć i nikt więcej

Ja mam argumenty przeciwko tezom, które głosisz. Dość łatwo je można obnażyć - jak np. stanowisko pana lakarza, którego można powiedzieć kolegą partyjnym jest pan Braun.
No co innego może Pan polityk lekarz powiedzieć, skoro jego partia próbuje ugrać te kilka procent więcej wykorzystując pandemię, bo z reguły krąży wokół progu i z reguły go nie przekracza. Ostatnio słupki urosły więc się próbuje wszelkimi sposobami kupić elektorat :D

Nie wiem czy wiesz, że ten którego ostatnio namiętnie wrzucasz - Pan Braun, były niudolny kandydat na prezydenta Polski,  ma bardzo ciekawe poglądy np. na in-vitro, które uznaje wprost za zbrodnicze. Ten sam pan Braun, uznaje formalną intronizację Jezusa Chrystusa na króla Polski :D I który trzyma sztamę z księdzem Natankiem, znanym wśród młodzieży raczej ze względu na Harrego Pottera i "Wiedz, że coś się dzieje" :D Ja bardzo go lubię oglądać - można się pośmiać tak samo jak z carycy i Suskiego :D

Także tego - no nie wiem jak tu skomentować inaczej niż ulubione słówko Beti ostatnio: Komedia :D 

VDR

VDR

No dobrze mam chwilę wolnego więc mogę napisać coś więcej.

=Fresz= to ten sam lekarz ?

https://www.wnp.pl/parlamentarny/osoba/radoslaw-czosnowski,43220.html

• Miejsce zamieszkania: Kraków
  • Zawód: lekarz - specjalista medycyny paliatywnej
  • Przynależność do partii: członek partii politycznej: Korwin

:D :D 

11 godzin temu, Beti napisał:

ale jak już coś rozkręcisz to szybko zmieniasz temat, czemu ?

nie bardzo rozumiem Beti, co miałaś na myśli. Pijesz do Twoich kierowców ? Chyba wszystko zostało powiedziane - doceniasz pracowników to tylko idiota pojedzie na Bora Bora informując Cie, że jest na kwarantannie. Dalsza dyskusja w tym temacie jest bez sensu.

przecież są prawdziwi ludzie co w covid nie wierzą tak.. i też mogą i maja prawo tu napisać, tylko muszą się liczyć z mocną krytyką? Bo ten co wierzy, nie pozostawi po nim suchej nitki.

Ależ oczywiście. Przecież płaskoziemcy też maja prawo twierdzić, że ziemia jest płaska i wrzucać tak jak =Fresz= filmiki na udowodnienie swoich tez. Tylko, ze muszą się liczyć z mocną krytyką, bo ten kto wierzy w to, że Ziemia jest okrągła nie pozostawi po nim suchej nitki.  Problem polega na tym, że te wszystkie filmy to po prostu bzdury i kupić je mogą jedynie ludzie, którzy podstawówki nie ukończyli. I podobnie jest z antycovidowcami, którzy łykają ryby jak foki na Helu, to wszystko co w tych durnych filmikach obejrzą po czym przychodzą tu na forum nawracać innych :D :D :D twierdząc, że Ci inni są otumanieni reżimowymi mediami :D, nawet jak Ci inni ich nie oglądają bo np. nie mają czasu :D Klasyczna kwadratura koła  :D Niektórzy te mikroczipy to już chyba dawno mają wszczepione :D :D

Sam kiedyś napisałeś, że forum to dyskusja

I cały czas podtrzymuje to co powiedziałem. To, że nie podoba Ci się, że obnażam np. brak wiedzy na temat definicji epidemii nie oznacza, że to nie jest dyskusja. Przedstawiłaś swoje racje na temat "epidemii" raka i dostałaś konkretna odpowiedź, dlaczego rak nie jest epidemią w stricte naukowym znaczeniu. Tak samo nie jest epidemią duża śmiertelność wśród afrykańskich dzieci z powodu głodu. Nim przeczytasz tego posta na świecie umrze kilkanaścioro dzieci. Średnio dziennie jakieś 10 tys. Covid-19 przy tych liczbach to pestka. Niemniej głodem zarazić się nie można. 

11 godzin temu, =Fresz= napisał:

Rację tylko Ty możesz mieć i nikt więcej

Ja mam argumenty przeciwko tezom, które głosisz. Dość łatwo je można obnażyć - jak np. stanowisko pana lakarza, którego można powiedzieć kolegą partyjnym jest pan Braun.
No co innego może Pan polityk lekarz powiedzieć, skoro jego partia próbuje ugrać te kilka procent więcej wykorzystując pandemię, bo z reguły krąży wokół progu i z reguły go nie przekracza. Ostatnio słupki urosły więc się próbuje wszelkimi sposobami kupić elektorat :D

Nie wiem czy wiesz, że ten którego ostatnio namiętnie wrzucasz - Pan Braun, były niudolny kandydat na prezydenta Polski,  ma bardzo ciekawe poglądy np. na in-vitro, które uznaje wprost za zbrodnicze. Ten sam pan Braun, uznaje formalną intronizację Jezusa Chrystusa na króla Polski :D I który trzyma sztamę z księdzem Natankiem, znanym wśród młodzieży raczej ze względu na Harrego Pottera i "Wiedz, że coś się dzieje" :D Ja bardzo go lubię oglądać - można się pośmiać tak samo jak z carycy i Suskiego :D

Także tego - no nie wiem jak tu skomentować inaczej niż ulubione słówko Beti ostatnio: Komedia :D 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.