Skocz do zawartości

Historia edycji

Ben_sage

Ben_sage

Szczepionka tego typu to wprowadzenie dodatkowego genu , więc ingerencja we własne geny. Jeśli ktoś się obawia niech się zaszczepi. Nie będzie czuł się zagrożony przez nie zaszczepionych. Starzy mogą się zaszczepić i tak niebawem umrą. Młodym ludziom natomiast szkoda we wczesnym wieku sobie psuć zdrowie i osłabiać i zaburzać własny układ immunologiczny. Ja sobie odpuszczę przechodziłem już raczej bezobjawowo a 2 koleżanki z pracy miały gorączkę jak podczas zwykłej grypy tyle na kwarantannie - byłem z nimi swego czasu non stop w kontakcie. One żarły cały czas jedzenie z sieci gastronomicznych wysoko przetworzonego jedzenia z dużą zawartością herbicydów w tym glifosatu,więc dla nich zdrowa dieta i naturalna flora nie istnieje. Nic dziwnego , że byle wirusek łapie takich ludzi. W mojej branży przewija się kilka ludzi miesięcznie + kontakty zewnętrzne. Tak dużo rozmawiamy o wirusach , ale wszyscy już zapomnieli raku,wylewie czy zawale. Co mają powiedzieć ludzie z rakiem korzystający ze zgniłej służby zdrowia ,bo na prywatną nie mają. O tym się nie mówi a problem znacznie większy.

Ben_sage

Ben_sage

Szczepionka tego typu to wprowadzenie dodatkowego genu , więc ingerencja we własne geny. Jeśli ktoś się obawia niech się zaszczepi. Nie będzie czuł się zagrożony przez nie zaszczepionych. Starzy mogą się zaszczepić i tak niebawem umrą. Młodym ludziom natomiast szkoda we wczesnym wieku sobie psuć zdrowie i osłabiać i zaburzać własny układ immunologiczny. Ja sobie odpuszczę przechodziłem już raczej bezobjawowo a 2 koleżanki z pracy miały gorączkę jak podczas zwykłej grypy tyle na kwarantannie - byłem z nimi swego czasu non stop w kontakcie. One żarły cały czas jedzenie z sieci gastronomicznych wysoko przetworzonego jedzenia z dużą zawartością herbicydów w tym glifosatu,więc dla nich zdrowa dieta i naturalna flora nie istnieje. Nic dziwnego , że byle wirusek łapie takich ludzi. W mojej branży przewija się kilka ludzi miesięcznie + kontakty zewnętrzne. Wszyscy żyją i płuca całe.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.