10 minut temu, SU1 napisał:haha to nie chip tylko bramka wifi , o kufa mam ich kilka w domu jestem zacipionowany .
@SU1 nooo a jak sobie wyobrażałeś sterowanie ludźmi ? Tylko wifi
Ale że jubitubi usunął ten film, no tego się nie spodziewałem. Większe bzdury przechodzą, a tutaj widać od razu, że to pastisz.
Albo...... jubitubi jest w zmowie z antyszczepionkowcami, dlatego taki wysyp "ekspertów" na jubitubi Co o tym sadzisz @=Fresz= ? :D
6 minut temu, =Fresz= napisał:No do takich absurdów dochodzi hehe ale to też jest cel żeby "zaszczekać" tych co myślą w niektórych sytuacjach inaczej
Albo też takich co nie myślą
P.s Nie tylko Ty tutaj wrzucasz te wszystkie bzdury. Nie chce mi się szukać, ale jest duże prawdopodobieństwo, że o czipach też wrzucałeś, skoro wrzucałeś o jaszczuroludziach Ale reki sobie nie dam uciąć, że do tej grupy też dołączyłeś
6 minut temu, =Fresz= napisał:Czyli reszta ( 46 000 ) z braku pomocy medycznej - teleporady, odłożone zabiegi. To jest normalne?
Nie jest normalne - a teraz zadaj sobie pytanie - ile firmy farmaceutyczne straciły na tych wszystkich co zmarli - już ich lekarstw, specyfików nikt z tych co zmarli nie kupi. Nie pomyślałeś o tym, że każda śmierć to niepowetowana strata dla koncernów farmaceutycznych ?