Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

20 minut temu, karpik napisał:

Sam wymagasz dowodów, to może zapodasz jakiś oficjalne potwierdzenie?

Dowody były w artykułach, których najwyraźniej nie przeczytałeś albo masz jakiś problem ze znalezieniem tej informacji

Masz jeszcze jeden:

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ryanair-linie-bilety-promocja-szczepionka-na-koronawirus

Ryanair nie będzie wymagał szczepienia od pasażerów W rozmowie z "Metrem" rzecznik Ryanaira powiedział, że przewoźnik nie będzie wymagać od swoich pasażerów, żeby byli zaszczepieni na COVID-19. - Świadectwa szczepień nie będą wymagane do podróży po UE podczas lotów Ryanair - zapewnił. - Dzięki bezkonkurencyjnym, niskim taryfom Ryanaira Europejczycy mogą teraz zarezerwować letnie wakacje, o których marzyli w 2021 roku - dodał.

Czytasz tylko clickbaity ? Wiesz w ogóle kim jest ten Pan ? Pan Gomułka jest byłym wiceministrem finansów z rządu Tuska w 2008 roku :D I to w sumie zaledwie 3 miesiace był tym wiceministrem. Może mieć tysiące pomysłów, tylko nie koniecznie ktokolwiek może chcieć je realizować. Ma niewielki wpływ na władze ustawodawcza bo nawet nie jest obecnie posłem. 

No i pytanie:dlaczego w pierwszej kolejności nie są szczepieni najstarsi?:D

Myślę, że jeśli chcesz uchodzić za osobę inteligentną sam znajdziesz odpowiedź na to pytanie.

VDR

VDR

4 minuty temu, karpik napisał:

Sam wymagasz dowodów, to może zapodasz jakiś oficjalne potwierdzenie?

Dowody były w artykułach, których najwyraźniej nie przeczytałeś albo masz jakiś problem ze znalezieniem tej informacji

Masz jeszcze jeden:

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/ryanair-linie-bilety-promocja-szczepionka-na-koronawirus

Ryanair nie będzie wymagał szczepienia od pasażerów W rozmowie z "Metrem" rzecznik Ryanaira powiedział, że przewoźnik nie będzie wymagać od swoich pasażerów, żeby byli zaszczepieni na COVID-19. - Świadectwa szczepień nie będą wymagane do podróży po UE podczas lotów Ryanair - zapewnił. - Dzięki bezkonkurencyjnym, niskim taryfom Ryanaira Europejczycy mogą teraz zarezerwować letnie wakacje, o których marzyli w 2021 roku - dodał.

10 minut temu, karpik napisał:

Czytasz tylko clickbaity ? Wiesz w ogóle kim jest ten Pan ? Pan Gomułka jest byłym wiceministrem finansów z rządu Tuska w 2008 roku :D Może mieć tysiące pomysłów, tylko nie koniecznie ktokolwiek może chcieć je realizować. Ma niewielki wpływ na władze ustawodawcza bo nawet nie jest obecnie posłem. 

15 minut temu, karpik napisał:

No i pytanie:dlaczego w pierwszej kolejności nie są szczepieni najstarsi?:D

Myślę, że jeśli chcesz uchodzić za osobę inteligentną sam znajdziesz odpowiedź na to pytanie.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.