4 godziny temu, =Fresz= napisał:Ten facet "płaskoziemiec" , "foliarz" i jak Wy tam nazywacie też nie ma mózgu
jednak walczy o Twoje i Twoich dzieci zdrowie. A Ty baw się dalej dronami haha
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Tylko co to ma wspólnego ze szczepionkami i Covid-19 ? Jaki związek ma zdrowa żywność z pandemią ? Brawo dla tego Pana, w końcu jest raport NIK w tej sprawie, jest ustawa i rozporządzenie do niej mówiące o maksymalnej zawartości związków chemicznych i biologicznych w żywności i każdy kto te normy przekracza powinien za to odpowiedzieć. Tylko zupełnie nie rozumiem czemu wrzucasz to w wątku o covid i jaki to ma związek np. ze szczepieniami ? ? ?
A moje dzieci nie jedzą Berlinek, warzywa mamy z własnego ogródka, mam nadzieje, że niedługo owoce też będziemy mieli z własnego sadu (póki co tylko agrest, borówka amerykańska, winorośle, maliny, truskawki itp, dojdą gruszki, jablka, sliwki, morele, czeresnie, wisnie oraz mini kiwi). Dzieciaki bardzo chętnie się bawią dronami i sprawia im to dużo frajdy, koordynacje świetnie ćwiczyć można i starsza córka już próbuje własnoręcznie sterować, a jak Twoje dzieci ? Maja jakieś zabawy ? Czy razem z ojcem jubitubi oglądają ? Masz w ogóle dla nich czas ?