7 godzin temu, =Fresz= napisał:Rzecznik odpowiedzialności zawodowej ma to rozpatrzyć.
I się powtórzę każdy orze jak morze, Simon znalazł inne rozwiązanie zarobku na pandemii heh
To teraz zadaj sobie pytanie o Pana Bodnara - czy reklamuje się że leczy Covid19 w 48h czy nie ? Pomijając już kompletnie czy to jest w ogóle prawda. Jest wiceprezesem zarządu przychodni Optima więc niejako jest osobą reprezentującą ten podmiot prawny.
http://www.krs-online.com.pl/optima-sp-z-o-o-krs-127876.html
Prezesem jest natomiast Wira Bodnar, niemniej pan Bodnar ma pełne prawo do podpisywania w imieniu spółki i do składania oświadczeń w zakresie praw i obowiązków.
A jak sie wczytasz w KEL to zauważysz ze artykułów co do których można by mieć wątpliwość czy nie zostały naruszone przez pana Bodnara jest zdecydowanie więcej.
Czemu antyszczepionkowcy czepiają się reklamy masek w dodatku polskiego producenta - a nie czepiają się reklamowania własnej przychodni w której rzekomo Covid-19 leczy się w 48h ? W której wizyta kosztuje 200zl minimum czy się jest chorym na Covid-19 czy nie jest ? Pytania retoryczne dla jasności
A swoją drogą - zwykłe maseczki maja po 1,69zl sztuka. Nie wiem gdzie je mogę kupić, ale chętnie kupiłbym zamiast tego chińskiego crapu po 3zl.
P.s2 Widzisz =Fresz= tak się tworzy tzw przekaz dnia:
CytatW art. 63 Kodeksu zabroniono wszelkiej reklamy, przyjmując że lekarz tworzy swoją zawodową opinię jedynie w oparciu o wyniki pracy (ust. 1) oraz wskazano, iż nie powinien on wyrażać zgody na używanie swego nazwiska i wizerunku dla celów komercyjnych (ust. 2).
Bo przecież - zakaz reklamowania SIĘ a zakaz wszelakiej reklamy to jedno i to samo Nie wiem w którym miejscu Simon w tej reklamie reklamował się i własną osobę, jak i nie sądzę by udział w tej reklamie spowodował, że jego zawodowa opinia poszybowała w górę niczym słupki 4Mass po tym jak ogłosili, że zaczną produkować maseczki (86% wzrost dla tych co nie śledzą newconnect ;P).