Godzinę temu, albanos72 napisał:Nic nie będę wrzucał bo mi się nie chce szukać. Usuwają gnoje wszystko co jest przeciw szczepieniom. Twierdzę na takiej podstawie bo widziałem jak gość dzień po materiale w TVN pojechał sprawdzić czy rzeczywiście przerabiają lotnisko w kostnicę.
Zawsze tak się kończy dyskusja na fakty z antyszczepionkowcem, który gdzieś coś usłyszał, coś tam przeczytał, obejrzał jakieś jubitubi a jak się zacznie dopytywać o konkrety to ......konkretów brak. Jakiś gostek, znajomy znajomego, ciocia która zmienia zeznania co chwilę itd itd itd ..... I jeszcze zdziwienie, że wrzucają Cię do jednego worka z farmazaniorzami, foliarzami, płaskoziemcami i innymi dziwolągami jak Ty sam do niego wskakujesz i jeszcze zawiązujesz samemu tasiemkę. Bo Ci się nie chcę sprawdzić czy dany news jest prawdziwy. W jakiś sposób zweryfikowałeś czy to co na tym jubitubi było w ogóle było prawda ?
Bo przeciwko Twojemu słowu świadczą obrazy, jakie można znaleźć w sieci z tego co się na EGBB zmieniło.
Faktycznie - nie zmieniło się tam nic w otoczeniu hangaru 2 (to ironia jakby ktoś nie zauważył) - widziałeś kiedykolwiek lotnisko Birmingham ? Odróżniasz terminal lotniska od hangaru na lotnisku ? Bo może tu jest problem ? Widziałeś kiedykolwiek jakiekolwiek lotnisko ?
Te namioty to tam od zawsze zapewne stały, prawda ? A te kostnice w parkach np. w Londynie to też ściema.
Tu masz więcej informacji czy terminal czy hangar nr 2. I czy był otwarty czy nie - może nie TVN ale mam nadzieję, że choć trochę po "zamorsku" potrafisz.
https://www.bbc.com/news/uk-england-birmingham-55956916
https://www.birminghammail.co.uk/news/midlands-news/uk-coronavirus-death-toll-rises-19780039
Cytat
It comes as the temporary mortuary set up at Birmingham Airport has reopened due to a rise in Covid-19 deaths, West Midlands Police said.
The facility, which originally opened in April last year, closed in September as coronavirus deaths reduced.
But the force said as infections rates have increased and hospital admissions have risen, the mortuary is reopening to take pressure off the NHS and relieve storage at hospitals.
Co do Pospieszalskiego - już Ci to pisałem wcześniej - garstka lekarzy takich jak dr. Hałat, od Instytutu Wody, który poszedł w polityczną odstawkę po kilku chwilach politycznego bycia kimś, który za wszelką cenę chce wrócić na świecznik, wykorzystując do tego pandemię nie jest osobą, której będę ufał bezgranicznie. Choć nie ukrywam, że na początku pandemii trzymał poziom ale to co teraz sobą reprezentuje przypomina mi żenadę. Wystarczyło obejrzeć ostatnią głośną konferencję by nie mieć złudzeń. Pospieszalski wydawał mi się dość rozsądnym gościem, ale jeśli popiera człowieka (Hałata), który na antenie TV Trwam twierdził, że WHO zajmuje się wspieraniem LGBT+ a dyrektor WHO jest terrorystą egipskim to coś mi tu nie gra. Ale może dlatego, ze TV Trwam przyciąga niezłe rozmaitości osobnicze. Dla mnie to w pierwszej kolejności polityk a nie lekarz, który od lat walczy by być na afiszu. Jedna z jaśniejszych gwiazdek jubitubi. Pospieszalski powinien być obiektywny jako dziennikarz. Niestety jemu też chyba się odpłynęło za bardzo bo widać, że trzyma sztamę z tym środowiskiem. Pożyjemy zobaczymy jak daleko cały ten PSNNiL zajdzie i do czego tak na prawdę zmierza.
Godzinę temu, albanos72 napisał:Ty się wpisujesz idealnie w model człowieka co wszystko wie i internet przeczytał dwa razy.
Nawet trzy albo cztery razy. Dlatego tak łatwo mi przychodzi punktowanie Ciebie i pokazywanie, że nie jesteś w stanie odpowiedzieć na ŻADNE pytanie, dotyczące tematów, które sam poruszyłeś. Wrzuciłeś tylko nic nie znaczące ogólniki, wyświechtane przerzucaniem z ust do ust antyszczepionkowców a jak dopytałem o konkrety to zasłoniłeś się brakiem chęci na szukanie odpowiedzi
Jesteś jak Szczęsny w meczu Polska - Słowacja, strzelasz samobója za samobójem.