9 godzin temu, Beti napisał:Musisz to wiedzieć że z VDR nie wygrasz! Zapędzi cię w kozi róg i tyle...nie ogląda TV ale wszystko wiedzący, podobno taką szkołę skończył co w tych czasach uczyli wszystko i wszystkiego.Teraz ludze to debile, nie mający potwierdzenia na to co pisza, więc szkoda twoich wypocin
Proponuję,
odpuść sobie, zaoszczędzisz tym sposobem zdrowia.
Ogólnie ciężko dyskutować o szczepieniach przeciw covid ze strony przeciwnika szczepień na covid bo wszystko jest usuwane. Nawet w tym temacie jak cofasz się w stronach to widzisz komunikaty że film usunięty albo konto usunięte. Je nawet nie jestem przeciwnikiem ale chciałbym aby ktoś za to ponosił odpowiedzialność. Koncerny farmaceutyczne nie biorą, łotry z rządu miały wprowadzić na początku roku ustawę o odszkodowaniach a tu cisza do tej pory. Zaczepisz się zakrzepica wyśle cię na drugi świat to powiedzą że szczepienie było dobrowolne. Co do tego terminala to w telewizji pokazywali cały czas terminal. Miałem kiedyś na tym lotnisku przesiadkę i pamiętam że to lotnisko jest małe więc gdy zobaczyłem gościa który pojechał na ten terminal i zadał pytanie ochroniarzowi koło drzwi wejściowych a ochroniarz mówi że o niczym takim nie słyszał to co mogę pomyśleć. Miesiąc temu jakaś łajza z rządu mówiła że po szczepieniach zmarło 190 osób, gadaliśmy z żoną że to tak jakby spadł samolot. Jakiś tydzień temu Niedzielski mówi że zmarło w wyniku komplikacji po zaszczepieniu 80 osób. To gdzie jest te 110 osób zmartwychwstało. Gdzie ja mam VDRowi szukać potwierdzenia tego co mówię, mam zapisywać wszystkie wiadomości Większość ludzi pamięta te filmy ze zmarłymi leżącymi na ulicach w Chinach które pokazywano w telewizji. Ja się pytam gdzie te filmiki są teraz. VDR wypunktował mnie w jednym miejscu, trochę żałuję że nie sprawdziłem po angielsku czy były jakieś wiadomości na temat tej kostnicy. Całą resztę jego wypowiedzi mogę nazwać dokładnie takimi samymi frazesami tylko że z drugiej strony. A największy frazes to ten o płaskoziemcach. Prawda jest tylko jedna o tych szczepieniach koncerny chcą sobie nabić kasy. Tak VDR wiem to też frazes.
Beti nie mam zamiaru sobie odpuszczać muszę zmienić tylko taktykę na tą Fresza, cyk artykulik i bez zbędnej dyskusji.