Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

10 minut temu, Alcoholik napisał:

Tak jak ty nie oglądam telewizji, a jednak.
Myślisz że co niektóre szpitale z chęcią pokażą obywatelą ile tak naprawdę zarabiali ich pracownicy?

Myślę, ze nie masz wiedzy na temat współczesnego świata... jeśli myślisz, że takie wydatki w postaci 287 miliardów złotych, rząd od tak mógłby sobie ukryć.... W dodatku przy takiej opozycji, która wywlekała w przeszłości rachunek na kilka/kilkanascie złotych za dorsza czy tam flądrę.  Kwoty za wybory Sasina nie ukryli a kilka tysięcy razy większa kwotę by ukryli :D
W dodatku przekraczającą grubo połowę kwoty budżetu na 2021 rok :clowning 

Bo fantazja.....fantazja....fantazja jest od tego ...... :clowning

4 minuty temu, =Fresz= napisał:

Ja szczepionkom nie przyklaskuję :) źle interpretujesz moje wrzutki :P 

Dlatego musisz chyba bardziej wyraźniej zaznaczać, że Ty z tych co zwiększają kapitał spółki Zięby ;) 

VDR

VDR

Teraz, Alcoholik napisał:

Tak jak ty nie oglądam telewizji, a jednak.
Myślisz że co niektóre szpitale z chęcią pokażą obywatelą ile tak naprawdę zarabiali ich pracownicy?

Myślę, ze nie masz wiedzy na temat współczesnego świata... jeśli myślisz, że takie wydatki w postaci 287 miliardów złotych, rząd od tak mógłby sobie ukryć.... W dodatku przy takiej opozycji, która wywlekała w przeszłości rachunek na kilka/kilkanascie złotych za dorsza czy tam flądrę.  Kwoty za wybory Sasina nie ukryli a kilka tysięcy razy większa kwotę by ukryli :D
W dodatku będącą połową kwoty budżetu na 2021 rok :clowning 

Bo fantazja.....fantazja....fantazja jest od tego ...... :clowning

1 minutę temu, =Fresz= napisał:

Ja szczepionkom nie przyklaskuję :) źle interpretujesz moje wrzutki :P 

Dlatego musisz chyba bardziej wyraźniej zaznaczać, że Ty z tych co zwiększają kapitał spółki Zięby ;) 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.