10 godzin temu, albanos72 napisał:Jedyny plus że nie strzelają do demonstrantów ja za rządzących poprzedników.
Wszystko w swoim czasie. Do Polski wszystko z opóźnieniem trafia.Trzeba pokazać w tv ,że gdzieś indziej jest gorzej. Nadal jest za dużo swobody np swobodne przemieszczanie po miastach, niema godziny policyjnej, nie robią jeszcze testów przed skorzystaniem ze środka publicznego, karetki jeżdżą , firmy które handlują artykułami innej niż pierwszej potrzeby i gastronomia funkcjonuje, niektórzy nawet swobodnie sobie jeżdżą po wielu krajach z certyfikatami na wymianę, jest nadal tanio i większość wozi się dobrymi furami po 150tys+ . Wszyscy są zadowoleni nie ma kto protestować to nie trzeba szczelać.
6 godzin temu, Alcoholik napisał:Ciekawi mnie tylko, dlaczego najeżdżacie na policjantów, skoro filmik nie jest od początku.
gdyby gościu nie skakał to by nie był glebowany takie jest moje zdanie
Najpierw napisałeś , że filmik nie od początku i ktoś najeżdża bez podstaw na policjantów a po chwili gdyby gościu nie skakał.... i takie twoje zdanie. Masz problem do innych a sam bez sensu coś klepiesz.
11 godzin temu, volf napisał:Pozatym z policją szarpie się tylko bandzior.
Uważałbym z takimi stwierdzeniami. Policja która przekracza użycie siły koniecznej i nie zna swoich praw nie należy nazywać policją. Byłem świadkiem można powiedzieć napaści pseudo policjanta na kobietę i przekroczeniem grubo uprawnień.Kobieta się broniła . Została dość mocno uszkodzona. Ktoś zadzwonił po karetkę. Ostatecznie finał był w sądzie gdzie byłem świadkiem. Pseudo policjant ostatecznie wyleciał z pracy a historia drugiego nie wiem jak się potoczyła.