wojciechH Zgłoś Napisano 19 Marca 2020 (edytowane) W miejcu gdzie jest ten ..otwór''siedzi Aiptasia.Ma ktoś jakąś propozycję jak sie tego pozbyć z góry dzięki Edytowane 19 Marca 2020 przez wojciechH (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon Zgłoś Napisano 19 Marca 2020 Jakiś czas temu miałem wysyp aiptasi w trudno dostępnych miejscach, pomógł zakup chelmona no ale ja zawsze chciałem mieć tą rybę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojciechH Zgłoś Napisano 19 Marca 2020 Dzięki za radę tylko baniak ma ok 160 litrów to jednak trochę mało na tą rybkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojciechH Zgłoś Napisano 23 Marca 2020 Z braku innych pomysłów trzeba będzie go rozkawałkować i cześć z ukwiałem wyrzucić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Melon Zgłoś Napisano 23 Marca 2020 0 Advanced issue found ▲ 5 minut temu, wojciechH napisał: Z braku innych pomysłów trzeba będzie go rozkawałkować i cześć z ukwiałem wyrzucić. Spróbuj AiptasiaX czy czegoś takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach