Skocz do zawartości

Historia edycji

mem_phis

mem_phis

No to mój ostatni pomysł, a potem odpalam ballinga i czekam na kontakt serwisu. 

Nie zakładam że to wina sterownika, który przez pomyłkę jest w wersji v1 zamiast v2 tylko.... umiejscowienia wlotu gazu. 

Czujnik wydaje się sprawny, wyciągam z wody nie działa, zanurzam dziala (kontrolka na sterowniku)

Mianowicie, ze względu na umiejscowienie w sumpie i to że wlotow na pokrywach nie da się przekręcić, założyłem pokrywe tak, ze wlot gazu był nad wlotem wody który jest pomiedzy kolumnami i może to powodowało spienianie się wody i dostawanie od góry do czujnika....

mem_phis

mem_phis

No to mój ostatni pomysł, a potem odpalam ballolinga i czekam na kontakt serwisu. 

Nie zakładam że to wina sterownika, który przez pomyłkę jest w wersji v1 zamiast v2 tylko.... umiejscowienia wlotu gazu. 

Czujnik wydaje się sprawny, wyciągam z wody nie działa, zanurzam dziala (kontrolka na sterowniku)

Mianowicie, ze względu na umiejscowienie w sumpie i to że wlotow na pokrywach nie da się przekręcić, założyłem pokrywe tak, ze wlot gazu był nad wlotem wody który jest pomiedzy kolumnami i może to powodowało spienianie się wody i dostawanie od góry do czujnika....

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.