Skocz do zawartości

Historia edycji

SU1

SU1

1 godzinę temu, Tester napisał:

mamy kwarantannę więc daje pytanie pod dyskusje... ;)

Wyobraźmy sobie taką sytuacje:

Doświadczony akwarysta zakłada akwarium i prowadzi wątek na forum.

Drugi akwarysta, bez zadnej wiedzy trafia na ten wątek i postanawia założyć identyczne akwarium czerpiąc wiedzę tylko z tego co jest w watku.

Jak daleko można zajść kopiując dzialania innego akwarysty ale bez żadnej wiedzy poczatkowej 

Pytanie można też uogólnić:

Czy wiedzą ktora jest na forum wystarczy do założenia i prowadzenia w efektowny sposób akwarium zakładając że nie ma możliwości dopytania?

Znajoma zakochała się w morskim  ( te babskie szklane oczka :rolleyes: )  .
Dałem jej 40 L  , pojechaliśmy po skałę , dałem korali , i powiedziałem że raz na tydzień ma podmienić wodę a raz w miesiącu mąż ma odłączyć kubeł i targać nim na boki wylewając syf . 
No i karmić rybki i krewety . 

3 lata  , i aż wstyd się przyznać  miała ładniejsze korale niż ja .
Więc da się prowadzić zbiornik  mimo zerowej wiedzy  
Co do wiadomości na forum , jest tu taki młyn że jak pierwszy raz tu wlazłem to prowadzenie morskiego kojarzyło mi się z budową promu kosmicznego  .

SU1

SU1

1 godzinę temu, Tester napisał:

mamy kwarantannę więc daje pytanie pod dyskusje... ;)

Wyobraźmy sobie taką sytuacje:

Doświadczony akwarysta zakłada akwarium i prowadzi wątek na forum.

Drugi akwarysta, bez zadnej wiedzy trafia na ten wątek i postanawia założyć identyczne akwarium czerpiąc wiedzę tylko z tego co jest w watku.

Jak daleko można zajść kopiując dzialania innego akwarysty ale bez żadnej wiedzy poczatkowej 

Pytanie można też uogólnić:

Czy wiedzą ktora jest na forum wystarczy do założenia i prowadzenia w efektowny sposób akwarium zakładając że nie ma możliwości dopytania?

Znajoma zakochała się w morskim  ( te babskie szklane oczka :rolleyes: )  .
Dałem jej 40 L  , pojechaliśmy po skałę , dałem korali , i powiedziałem że raz na tydzień ma podmienić wodę a raz w miesiącu mąż ma odłączyć kubeł i targać nim na boki wylewając syf . 
No i karmić rybki i krewety . 

3 lata  , i aż wstyd się przyznać  miała ładniejsze korale niż ja .
Więc da się prowadzić zbiornik  mimo zerowej wiedzy .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.