Alcoholik Zgłoś Napisano 24 Marca 2020 Dokładnie wejście do kranu, a wyjście do baniaczkaWysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FajnyRadziu Zgłoś Napisano 24 Marca 2020 No ja tak na początku robiłem póki nie podłączyłem na stałe hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alcoholik Zgłoś Napisano 24 Marca 2020 Też mam na stałe, tylko że u mnie to stoi w łazience a akwa w salonie Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiniRafka Zgłoś Napisano 25 Marca 2020 Dzięki Wam serdeczne za fotki. Cytuj Zbiornik 80x40x50 z koroną (110 L) start 20.02.2020. Filtracja Tunze 9004 i Tunze 3162 (siporax, węgiel ). Cyrkulacja 2 x Jebao SOW 5 , oświetlenie Maxspect RSX R5 150 Dolewka Tunze 3152. Sól Aquaforest Reef Salt. Życie ; Pachyclavularia, Capnella, Pseudogorgonia, Zonatus, Sarcopython , Briareum, Sinularia zielona, Xenia elongata, Xenie Umbellata, Rhodactis x 5, Cladiella, Anthelia, Acrozonarhus. Wężowidło Ophioderma. Rurówka Sabellastarte Magnifica . Błazenki - 1 czarny i 1pomarańczowy , Crysiptera Parasema. Pterapogon Kauderni. Krewetki 3x Lysmata Seticaudata. Kraby ;Percnon Gibbesi, Paguristes cadenati. i mnóstwo różnych ślimaków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach