Dejvix Zgłoś Napisano 22 Marca 2020 (edytowane) Witam czy przyczyną noże być zbyt dużo światła? Szczepka jest w takim stanie od 2tyg, pozostałe zoa ok Edytowane 22 Marca 2020 przez Dejvix (wyświetl historię edycji) Cytuj Gdy wszyscy wiedzą że czegoś nie da się zrobić pojawia się ten jeden, który nie wie że się nie da i on właśnie to coś robi. Einstein Moje 42l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalCz Zgłoś Napisano 23 Marca 2020 (edytowane) Moje też tak miały ale im przeszło. Gdzieś wyczytałem że to może być jakaś choroba. Innym razem zaś że to wina światła. Do końca chyba nie wiadomo. Ja zostawiłem w spokoju i się poprawiło. Ewentualnie spróbuj podnieść lampę o kilka cm. Edit. Znalazłem, szukaj pod hasłem umbrella syndrome zoa Edytowane 23 Marca 2020 przez MichalCz (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlonaKrew Zgłoś Napisano 23 Marca 2020 zoa jak mają za dużo światła to się raczej zamykają, a nie tak eksponują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach