grzew Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2020 Od kilku dni moja Babylonia głównie leży na boku. Żyje bo reaguje na dotyk i przemieszcza się po akwarium. Codziennie widuję ją w innym miejscu. Co może się z nią dziać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SgtOddball Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2020 Moje nassariusy tak się zachowują po herbtanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotrMi Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2020 U mnie taki sam ślimak również potrafi położyć się na boku... Staram się go trochę zaczepiać pipetą i wtedy zakopuje się w piasku. Ślimak nadal żyje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niwre37 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2020 masz cyjano albo Dino? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzew Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2020 Miałem, ale na szczęście już prawie całkowicie się wyleczyłem. W tej chwili zostały już jakieś resztki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niwre37 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2020 9 godzin temu, grzew napisał: Miałem, ale na szczęście już prawie całkowicie się wyleczyłem. W tej chwili zostały już jakieś resztki. prawdopodobnie dlatego leży ,zatruła się . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach