Nie za bardzo wiem dlaczego nie potrafisz tego wyregulować zaworem spływu? Jak jest wodospad to znaczy że woda płynie za szybko w spływie czyli pompa nie wydala. Jak zwiększysz moc pompy wtedy powinien się powoli podnosić poziom wody w akwarium i w pudełku i nie powinno być w nim wodospadu. U mnie tak to działa. Może za duża średnica spływu? Mając ustawioną pompę na 1200 l/h nie może być tak ,że nie przepuszca grzebień, skoro wydajność pudełka jest na 2000l/h.
Historia edycji
Nie za bardzo wiem dlaczego nie potrafisz tego wyregulować zaworem spływu? Jak jest wodospad to znaczy że woda płynie za szybko w spływie czyli pompa nie wydala. Jak zwiększysz moc pompy wtedy powinien się powoli podnosić poziom wody w akwarium i w pudełku i nie powinno być w nim wodospadu. U mnie tak to działa. Może za duża średnica spływu? Mając ustawioną pompę na 1200 l/h nie może być tak że nie przepuszca grzebień, skoro wydajność pudełka jest na 2000l/h.
Nie za bardzo wiem dlaczego nie potrafisz tego wyregulować zaworem spływu? Jak jest wodospad to znaczy że woda płynie za szybko w spływie czyli pompa nie wydala. Jak zwiększysz moc pompy wtedy powinien się powoli podnosić poziom wody w akwarium i w pudełku i nie powinno być w nim wodospadu. U mnie tak to działa. Może za duża średnica spływu?
Nie za bardzo wiem dlaczego nie potrafisz tego wyregulować zaworem spływu? Jak jest wodospad to znaczy że woda płynie za szybko w spływie czyli pompa nie wydala. Jak zwiększysz moc pompy wtedy powinien się powoli podnosić poziom wody w akwarium i w pudełku i nie powinno być w nim wodospadu. U mnie tak to działa. Może za duża średnica spływu?
Nie za bardzo wiem dlaczego nie potrafisz tego wyregulować zaworem spływu? Jak jest wodospad to znaczy że woda płynie za szybko w spływie czyli pompa nie wydala. Jak zwiększysz moc pompy niec to powinno się powoli wyrownać, czyż nie ?
Nie za bardzo wiem dlaczego nie potrafisz tego wyregulować zaworem spływu?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.