Skocz do zawartości

Historia edycji

klossowski

klossowski

Godzinę temu, VDR napisał:

Teraz wyobraź sobie że jesteś na zimowym 3tygodniowym urlopie. .... Akwarium lezy wszystko, spadająca temp również nie pomaga. Po 3 tygodniach nie będziesz miał do czego wracać jeśli chodzi o akwarium.

Tak z ciekawości. Masz jakiś sposób na karmienie ryb przez 3 tygodnie nieobecności? Jakiś podajnik do mrożonek? Takie coś by mi się przydało. Chociaż najbardziej by mi się przydał podajnik do nori :D

klossowski

klossowski

Teraz wyobraź sobie że jesteś na zimowym 3tygodniowym urlopie. .... Akwarium lezy wszystko, spadająca temp również nie pomaga. Po 3 tygodniach nie będziesz miał do czego wracać jeśli chodzi o akwarium.

Tak z ciekawości. Masz jakiś sposób na karmienie ryb przez 3 tygodnie nieobecności? Jakiś podajnik do mrożonek? Takie coś by mi się przydało. Chociaż najbardzie by mi się przydał podajnik do nori :D

klossowski

klossowski

Tak z ciekawości. Masz jakiś sposób na karmienie ryb przez 3 tygodnie nieobecności? Jakiś podajnik do mrożonek? Takie coś by mi się przydało.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.