Skocz do zawartości

Historia edycji

VDR

VDR

17 minut temu, klossowski napisał:

Tak z ciekawości. Masz jakiś sposób na karmienie ryb przez 3 tygodnie nieobecności? Jakiś podajnik do mrożonek? Takie coś by mi się przydało. Chociaż najbardziej by mi się przydał podajnik do nori :D

Straszny offtop. Tak, mam. Mam to szczęście, że ma kto doglądać baniak i codziennie karmi ryby podczas mojej nieobecności, jak i potrafi pomóc jak zauważę problem (podgląd video). A co do alg - są algi nori w płatkach. Możliwe, że nadawały by się do karmnika automatycznego. 
i-natural-algi-morskie-nori-drobne-platk

VDR

VDR

15 minut temu, klossowski napisał:

Tak z ciekawości. Masz jakiś sposób na karmienie ryb przez 3 tygodnie nieobecności? Jakiś podajnik do mrożonek? Takie coś by mi się przydało. Chociaż najbardziej by mi się przydał podajnik do nori :D

Straszny offtop. Tak, mam. Mam to szczęście, że ma kto doglądać baniak i codziennie karmi ryby jak i potrafi pomóc jak zauważę problem (podgląd video). A co do alg - są algi nori w płatkach. Możliwe, że nadawały by się do karmnika automatycznego. 

VDR

VDR

5 minut temu, klossowski napisał:

Straszny offtop. Tak, mam. Mam to szczęście, że ma kto doglądać baniak i codziennie karmi ryby jak i pomóc jak zauważę problem (podgląd video). A co do alg - są algi nori w płatkach. Możliwe, że nadawały by się do karmnika automatycznego. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.