Skocz do zawartości

Historia edycji

12dot12

12dot12

5 minut temu, atk napisał:

@12dot12- stosuje tylko mrożonki z oceanem (Krill/mysis/artemia z lub bez spiruliny i czosnku) ;) Wiem że drogie ale idzie za tym jakość ;)

Na poprzednim akwa stosowałem tanie mrożonki za przysłowiowe 5 PLN a miałem wrażenie że było w nich więcej syfu niż to warte...
Suche stosuje od doktora znanego z leczenia ryb, gdzie pokarm też nie jest najtańszy natomiast mnóstwo vitamin i micro/macro elementów ;) 

Jeszcze granulat od Północnej Płetwy ( ;) ) jest dobry, tylko go trzeba chwilę namoczyć, żeby nie puchł rybom w trzewiach. Ja moczę zawsze w wodzie z akwarium przez ok. 15 min.

PS - nie wiem czy tak się powinno, ale dokarmiam też rybki mrożonym wodzieniem. Uwielbiają go. Nie zauważyłam negatywnych efektów.

12dot12

12dot12

4 minuty temu, atk napisał:

@12dot12- stosuje tylko mrożonki z oceanem (Krill/mysis/artemia z lub bez spiruliny i czosnku) ;) Wiem że drogie ale idzie za tym jakość ;)

Na poprzednim akwa stosowałem tanie mrożonki za przysłowiowe 5 PLN a miałem wrażenie że było w nich więcej syfu niż to warte...
Suche stosuje od doktora znanego z leczenia ryb, gdzie pokarm też nie jest najtańszy natomiast mnóstwo vitamin i micro/macro elementów ;) 

Jeszcze granulat od Północnej Płetwy ( ;) ) jest dobry, tylko go trzeba chwilę namoczyć, żeby nie puchł rybom w trzewiach. Ja moczę zawsze w wodzie z akwarium przez ok. 15 min.

PS - nie wiem czy tak się powinno, ale dokarmiam też rybki wodzieniem. Uwielbiają go. Nie zauważyłam negatywnych efektów.

12dot12

12dot12

2 minuty temu, atk napisał:

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wchodząc do serwisu Nano-Reef, zgadzasz się na warunki Warunki użytkowania.