Ja do podobnego litrażu kupiłem nówkę, a nie jakieś używki, Turing 50 od DSunY za 700 zł razem z przedłużką kabla do sterownika. 4 kanały, 8 punktów natężenia światła dla każdego kanału. Do baniaka 80 cm wejdzie Turing 75 90W za jakieś 750 zł, ale to raczej ze 2 razy za mocna lampka. U nas na forum ktoś świeci dwoma takimi nad baniakiem 600 lub 1000 litrów, nie pamiętam dokładnie. Żadnych używek nie polecam (ledy też mają swoją żywotność), raz taką kupiłem i po pół roku jeden moduł - w cenie wyższej niż zapłaciłem za całość - do wymiany.
Historia edycji
Ja do podobnego litrażu kupiłem nówkę, a nie jakieś używki, Turing 50 od DSunY za 700 zł razem z przedłużką kabla do sterownika. 4 kanały, 8 punktów natężenia światła dla każdego kanału. Do baniaka 80 cm wejdzie Turing 75 90W za jakieś 750 zł, ale to raczej ze 2 razy za mocna lampka. U nas na forum ktoś świeci dwoma takimi nad baniakiem 600 lub 1000 litrów, nie pamiętam dokładnie. Żadnych używek nie polecam ( ledy też mają swoją żywotność), raz taką kupiłem i po pół roku jeden moduł - w cenie wyższej niż zapłaciłem za całość - do wymiany.
Ja do podobnego litrażu kupiłem nówkę, a nie jakieś używki, Turing 50 od DSunY za 700 zł razem z przedłużką kabla do sterownika. 4 kanały, 8 punktów natężenia światła dla każdego kanału. Do baniaka 80 cm wejdzie Turing 75 90W za jakieś 750 zł, ale to raczej ze 2 razy za mocna lampka. U nas na forum ktoś świeci dwoma takimi nad baniakiem 600 lub 1000 litrów, nie pamiętam dokładnie. Żadnych używek nie polecam, raz taką kupiłem i po pół roku jeden moduł - w cenie wyższej niż zapłaciłem za całość - do wymiany.
Ja do podobnego litrażu kupiłem nówkę, a nie jakieś używki, Turing 50 od DSunY za 700 zł razem z przedłużką kabla do sterownika. 4 kanały, 8 punktów natężenia światła dla każdego kanału. Do baniaka 80 cm wejdzie Turing 75 90W za jakieś 750 zł, ale to raczej ze 2 razy za mocna lampka. U nas na forum ktoś świeci dwoma takimi nad baniakiem 600 lub 1000 litrów, nie pamiętam dokładnie.
Ja do podobnego litrażu kupiłem nówkę, a nie jakieś używki, Turing 50 od DSunY za 700 zł razem z przedłużką kabla do sterownika. 4 kanały, 8 punktów natężenia światła dla każdego kanału. Do baniaka 80 cm wejdzie Turing 75 90W za jakieś 750 zł, ale to raczej ze 2 razy za mocna lampka. U nas na forum ktoś świeci dwoma takimi nad baniakiem 1000 litrów,
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.