Zakup nowego komputera sterującego wraz z zasilaczem do mojej lampy to 1500zl. Dlatego chciałbym ominąć ten wydatek, zwłaszcza że boję się o ponowne zwarcie przez ingerencję soli w układ. Gdybym miał pewność że zakup komputera i wymiana kilku drobnych części w lampie skończy się na 2000zl , zdecydowałbym się na to. Nie majac tej pewnosci myślę o tańszym rozwiązaniu z pominięciem oryginalnego komputera ATI. Stateczniki sciemnialne już mam, czego jeszcze mi trzeba ?Sterownik , zasilacz ? Może jakieś konkretne sugestie? (Linki). Dzięki serdeczne
Historia edycji
Zakupiłem nowe stateczniki sciemnialne, 4szt. 2x80W powiedzcie czego jeszcze potrzebuje do sciemniania. Sterownik , zasilacz ? Może jakieś konkretne sugestie? (Linki). Dzięki serdeczne.
Zakup nowego komputera sterującego wraz z zasilaczem do mojej lampy to 1500zl. Dlatego chciałbym ominąć ten wydatek, zwłaszcza że boję się o ponowne zwarcie przez ingerencję soli w układ. Gdybym miał pewność że zakup komputera i wymiana kilku drobnych części w lampie skończy się na 2000zl , zdecydowałbym się na to. Nie majac tej pewnosci myślę o tańszym rozwiązaniu z pominięciem oryginalnego komputera ATI. Stateczniki sciemnialne już mam, czego jeszcze mi trzeba ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.